ΡΑΠ ΤΟΥ 2022

1.Immortale

Το "immortale" του Light είναι ο πιο πετυχημένος δίσκος του 2021, 1 άλμπουμ που έκανε ρεκόρ και αδιανόητη επιτυχία για ελληνικό δίσκο. Μπήκε στο No 9 της διεθνούς λίστας spotify top debut albums, δίπλα σε μεγαθήρια της παγκόσμιας δισκογραφίας και κατέληξε να έχει πάνω από 90 εκατομμύρια streams μέχρι το τέλος της χρονιάς.

2.Λόγος Τιμής - Ινδιάνοι των πόλεων

Tο συγκρότημα λόγος τιμής φημίζεται για το ποιοτικό ΡΑΠ. Σε αυτό το τραγούδι μιλάνε για την εμπειρία τους με την μουσική και το σχολείο. Στις πρώτες 4 εβδομάδες είχαν 280.000 streams στο spotify και 425.000 views στο youtube.

3.Trouf x Spave x Wang x Bloody Hawk - Daimones

Σε αυτό το τραγούδι οι trouf, spave, wang και bloody hawk μιλάνε για τα προβλήματα που είχαν πριν γίνουν διάσημοι. Σε 6 μέρες είχαν 220.000 views στο youtube.

ο θάνατος 2 πολύ σημαντικών ΡΆΠΕΡ

Ο θάνατος 2 πολύ σημαντικών προσωπικοτήτων της ελληνικής ΡΑΠ, συγκλόνισε τον κόσμο. Από την μια ο Οδυσσέας Razastar που οι παλαιότεροι τον θυμόμαστε από την αρχή της καριέρας του. Τη νύχτα της 22ας Αυγούστου, όντας πεζός στην επαρχιακή οδό Θηβών παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε εγκληματικά από διερχόμενο όχημα. Ο ασυνείδητος οδηγός ακόμα αναζητείται απ' τις αρχές.

Από την άλλη εξίσου σημαντικός ήταν ο θάνατος του mad clip. Ο αγαπητός σε όλους καλλιτέχνης, γυρνώντας από τον γάμο ενός φιλικού ζευγαριού, έχασε τον έλεγχο του οχήματος του, συγκρούστηκε σε δέντρο και τραυματίστηκε θανάσιμα.

Ο mad clip ήταν ένας αξέχαστος καλλιτέχνης που χαρακτηρίζονταν από αδιάκοπη παραγωγικότητα και όρεξη για δουλειά, πράγμα που μένει ως κληρονομιά όχι μόνο στους νέους καλλιτέχνες αλλά και στο πλήθος των ακροατών.

Πεύκο και Κούλα.

Leave a Reply