Υλικά

1 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ( χωρίς ζάχαρη κατά προτίμηση )

 

1 ΣΤΣΚΕΥΑΣΙΑ ΜΕΡΕΝΤΑΣ

1 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ ΓΑΛΑ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΟ 

1 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΣΤΑΝΗ ΖΑΧΑΡΗ

Εκτέλεση

Θρυμματίζουμε τα μπισκότα πολύ μικρά ( σχεδόν σκόνη )

Σε μία λεκάνη βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και ανακατεύουμε πολύ καλά

Σκεπάζουμε και αφήνουμε στο ψυγείο για μία ώρα

Πλάθουμε μπαλάκια 1,5 εκατοστό περίπου διάμετρο και τα βάζουμε σε δίσκο 

Σκεπάζουμε και αφήνουμε στο ψυγείο για μία ώρα

Σε ένα βαθύ πιάτο βάζουμε περίπου μία κούπα καστανή ζάχαρη και βουτάμε τα τρουφάκια να καλυφθούν παντού

Βάζουμε σε δίσκο και αφήνουμε στο ψυγείο για μία ώρα ή μέχρι να τα καταναλώσουμε

 

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!! 

Leave a Reply