Φετος τα Χριστούγεννα

 

 

Φέτος τα Χριστούγεννα πέρασα πολύ ωραία για δύο λόγους . Ο ένας ήταν γιατί συναντήθηκα με δύο φίλους που είχα να δω πολύ καιρό και ο δεύτερος ήταν ότι ο Αϊ Βασίλης δεν μου έφερε ένα αλλά πολλά δώρα.

Ένα περιστατικό όμως χάλασε το ωραίο αυτό κλίμα γιατί ο Θοδωρής έσπασε και τα δυο του χέρια καθώς παίζαμε .Το ένα χέρι χρειάστηκε χειρουργείο και το άλλο γύψο. Πήγαινα όμως καθημερινά σπίτι τους και έπαιζα με τον αδερφό του τον Βασίλη και έτσι τον έβλεπα. Στεναχωριόμουν που δεν μπορούσε να παίξει μαζί μας αλλά πηγαίναμε και βόλτες με τα πόδια για να έρχεται και ο αυτός.

Όπως σας είπα παραπάνω ο Αϊ βασίλης μου έφερε πολλά δώρα . Μπάλα του μπάσκετ , για να παίζω με τους φίλους μου, αθλητικά παπούτσια, επιτραπέζιο παιχνίδι Hotel Tycoon και το αγαπημένό μου από όλα σκάκι.

Λατρεύω να παίζω σκάκι γιατί μου το είχε μάθει ο παππούς μου πριν πεθάνει και τώρα προσπαθώ να το μάθω και εγώ στην μητέρα μου για να παίζει μαζί μου .

Οι μέρες πέρασαν γρήγορα και το σχολείο ξεκινάει από Δευτέρα. Ανυπομονώ να δω τους συμμαθητές και τους δασκάλους μου για να τους τα πω όλα από κοντά.

1 Απάντηση στο “”

Αφήστε μια απάντηση