ÓÕÍÅÍÔÅÕÎÇ ÔÕÐÏÕ ÓÔÁ ÃÑÁÖÅÉÁ ÔÇÓ Å.Å ÓÔÇ ÁÈÇÍÁ ÔÏÕ ÅÐÉÔÑÏÐÕ ÄÇÌÇÔÑÇ ÁÂÑÁÌÏÐÏÕËÏÕ ÊÁ ÊÁÉ ×ÑÇÓÔÏÕ ÓÔÕËÉÁÍÉÄÇ ÊÁÉ ÔÏÕ ÕÐÏÑÃÏÕ ÃÉÁÍÍÇ ÌÏÕÆÁËÁ ÃÉÁ ÔÏ ÐÑÏÃÑÁÌÌÁ ÅÓÔÉÁ

Παραιτήθηκε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης από υπουργός Ναυτιλίας - Newsbomb - Ειδησεις - News

Mετά την παραίτηση του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, νέος υπουργός ναυτιλίας, ο πρώην υπουργός ναυτιλίας, Χρήστος Στυλιανίδης. Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης μετά τις επιθέσεις και κατηγορίες προς το πρόσωπο του ανακοίνωσε πριν από λίγο την παρίατηση του.

Νέος υπουργός ναυτιλίας ο Χρήστος Στυλιανίδης | Εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ Βόλου, Μαγνησίας, Θεσσαλίας

Ο Χρήστος Στυλιανίδης είναι Ελληνοκύπριος πολιτικόςυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και πρώην υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας της Ελληνικής Δημοκρατίας. Έχει διατελέσει Ευρωπαίος Επίτροπος Ανθρωπιστικής Βοήθειας και Διαχείρισης Κρίσεων (2014-2019), συντονιστής της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την ασθένεια ιού Έμπολα και ειδικός απεσταλμένος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Προώθηση και Προστασία των Θρησκευτικών Ελευθεριών και Πεποιθήσεων. Έχει διατελέσει, επίσης, ευρωβουλευτής στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο το 2014 για την Κύπρο, κυβερνητικός εκπρόσωπος της Κυπριακής Δημοκρατίας σε δύο διαφορετικές περιόδους (2013-2014 και 1998-1999) και μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κύπρου ως βουλευτής του ΔΗΣΥ την περίοδο 2006-2013. Το 2012 εξελέγη στο Προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΟΑΣΕ, της οποίας υπήρξε μέλος από το 2006 έως το 2011. Για το έργο και τη δράση του σε μια σειρά από τομείς έχει λάβει σημαντική αναγνώριση και διακρίσεις.

 

Επισκέπτες: 0 Αναζητήσεις: 0

Leave a Reply