Χριστουγεννιάτικες Κάρτες με Α.Ι.

Με template από το poster my wall και images από την Τεχνητή Νοημοσύνη, οι μαθητές έβαλαν όλη τους τη δημιουργικότητα και φαντασία, προκειμένου να ευχηθούν Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά στους εταίρους τους !

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ

 

 

Συμμετοχή στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κώδικα

Η συμμετοχή στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κώδικα, αποτελεί πλέον θεσμό στο σχολείο μας τα τελευταία χρόνια. Ειδικότερα, οι μαθητές του ΣΤ1, συμμετείχαν σ΄αυτήν τη γιορτή προγραμματισμού παίζοντας online παιχνίδια από την Ώρα Κώδικα, όπως Plastelina Logic Games, Accenture Intelligent Space Exporation, προγραμματισμός με EV3 και φυσικά Machine Learning with Scratch (Make Me Happy program) ! Δείτε το βίντεο προγραμματισμού, καθώς και τα πιστοποιητικά συμμετοχής όλων μας στη συγκεκριμένη δράση !

Παιχνίδια, εικονολεξικό και γνωριμία μαθητών με τα μέρη του υπολογιστή

Όσο για τους μαθητές, αφού εξασκήθηκαν σε online παιχνίδια , συμμετείχαν στο συνεργατικό εικονολεξικό στη συνέχεια αφού παρακολούθησαν διάφορα βίντεο για τα μέρη του υπολογιστή, χρησιμοποίησαν το link  Build your Computer Desktop piece by piece  και έφτιαξαν το pc των ονείρων τους! Οι τιμές ξεκινούσαν από 4.500 ευρώ !

Τέλος, οι μαθητές έφταξαν μια αφίσα, που σηματοδοτούσε την αρχή του έργου !

 

Γνωριμία με τους εταίρους, παρουσίαση του σχολείου μας και ερωτηματολόγιο

Τον Σεπτέμβριο, τοποθετήσαμε το σχολείο μας στον χάρτη όλων των συνεργαζόμενων σχολείων. Συνέχεια είχε, η παρουσίαση του εαυτού μας και του σχολείου μας:

ΠΑΡΟΥΣΊΑΣΗ ΣΧΟΛΕΊΟΥ

ΕΔΩ μπορείτε να βρείτε το ερωτηματολόγιο διερεύνησης γνώσεων για την Τεχνητή Νοημοσύνη.

Skip to toolbar