ΤΟ ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ

      Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή που αγαπάμε να περνάμε στο σπίτι μας. Πιο όμορφο και «ζεστό» από κάθε άλλη εποχή του χρόνου, μας δίνει ακόμα ένα λόγο για να μείνουμε σπίτι μας αυτές τις γιορτές. Το στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο, τα λαμπιόνια που το φωτίζουν και στολίζουν τα παράθυρά μας δίνουν το δικό τους χρώμα στο χώρο, στον οποίο θέλουμε να είμαστε μέρος κάθε στιγμή!

      Η προετοιμασία του τραπεζιού, το μαγείρεμα, η διακόσμηση όλα αυτά είνα ένα μεγάλο μέρος των χριστουγέννων. Αλλά υπάρχουν και μερικά ερωτήματα όπως: Κόκκινο ή λευκό τραπεζομάντηλο, γαλοπούλα ή άλλο κρέας για κυρίως κτλ. Όλα αυτά είναι προβλήματα που αφορούν το σπίτι μας τα Χριστούγεννα και που μας κάνουν να αρχίζουμε τη διασκέδαση πολύ καιρό πριν από την ημέρα της γιορτής!

      Η παρέα στο σπίτι τα Χριστούγεννα είναι σημαντική. Μερική λόγοι είναι ότι όλοι είναι  κομψοί, το κλίμα εορταστικό και ότι η διάθεση είναι στα ύψη. Πουθενά αλλού δε θα διασκεδάσουμε τόσο με τους αγαπημένους μας όπως όταν περνάμε τα Χριστούγεννα στο σπίτι!

Το πνεύμα των Χριστουγέννων είναι γεμάτο αγάπη και φροντίδα!!!
Καλές γιορτές!!!

                                                                                                                                                                                                                                             

Hits: 0

Leave a Reply