Ημέρα 1η

Σήμερα ξύπνησα πρώτη από όλους στην οικογένειά μου.Έπαιξα με τον αδερφό μου και τον ξάδερφο μου μέχρι που κοιμήθηκαν. Αύριο μπορεί να πάμε στην Γορίτσα νωρίς το πρωί και μετά να πάμε για ψώνια.

Ημέρα 2η

Δεν πήγαμε στην Γορίτσα λόγο βροχής αλλά πήγαμε για ψώνια. Γίναμε λούτσα φυσικά αλλά πήραμε κάποια πολύ ωραία πράγματα! Ήρθε η γιαγιά μου και οι θείες με τα ξαδέρφια μου. Πέρασα πολύ ωραία σήμερα.

Ημέρα 3η

Σήμερα δεν έκανα και κάτι το πολύ καθώς ήταν σαν μια καθημερινή βαρετή ημέρα. Έκατσα στο ταμπλετ μου και έπαιξα παιχνίδια. Ήρθαν πάλι τα ξαδέρφια μου και παίξαμε μέχρι που έφυγαν.

Ημέρα 4η

Σήμερα πήγα μαζί με την θεία μου και την γιαγιά μου να διαλέξουμε το φόρεμα της θείας μου και να πάμε το φόρεμα της γιαγιάς μου στην μοδίστρα για κόντεμα. Αφού φτάσαμε σπίτι και τελειώσαμε με τα πράγματα που έπρεπε να κάνουμε, φάγαμε και κοιμήθηκα κοιμηθήκαμε. Το απόγευμα πήγαμε και βοηθήσαμε με τα δώρα για την γιορτή που θα διαβάσετε στο τέλος.

Ημέρα 5η

Σήμερα δεν έκανα τίποτα άλλο εκτός από το να παραπονιέμαι επειδή δεν μπορούσα να φάω τίποτα λόγο της νηστείας. Αλλά η σωτήρας μου έφτασε όταν η θεία μου αποφάσισε να μου αγοράσει ζελεδάκια για να μην πεινάω. Δεν μπόρεσα να τα φάω όλα επειδή ήταν πάρα πολλά άλλα, έφαγα αρκετά. Το βράδυ εγώ και η αδερφή μου παίξαμε ένα παιχνίδι και μετά κοιμηθήκαμε.

Ημέρα 6η

Σήμερα ξύπνησα και έμαθα ότι δεν θα μπορούσα να φάω με την οικογένεια μου λόγο το ότι ήταν η μεγάλη Παρασκευή. Οπότε για μεσημέρι έφαγα απλά ένα μήλο επειδή δεν πεινούσα. Μετά το απόγευμα πήρα τηλέφωνο την Αναστασία και μετά πήγαμε στον επιτάφιο.

Ημέρα 7η

Σήμερα ξύπνησα για την τελευταία  ημέρα της νηστείας και έφαγα ότι μπορούσα καθώς και δεν υπήρχαν πολλές επιλογές. Μετά βοήθησα με το καθάρισμα και η μαμά μου άρχισε να ετοιμάζει μαζί με την γιαγιά τα φαγητά για το βράδυ. Το βράδυ στην Ανάσταση ετοιμάστηκα πιο γρήγορα απ' όλους. Πήρα την λαμπάδα μου και πήγαμε στην εκκλησία. Κάποια παιδιά έριξαν φεγγγαλικά οπότε ο πάτερ δεν είπε το Χριστός Ανέστη μέχρι να σταματήσουν. Μετά όταν γυρίσαμε στο σπίτι,φάγαμε τηγανιά και γαρδουμπάκια και τσουγκρίσαμε τα αυγά μας. Μου άρεσε πάρα πολύ αυτή η Ανάσταση επειδή το πέρασα μαζί με όλη μου την οικογένεια.

Ημέρα 8η

Σήμερα ξύπνησα και μετά από 2 ώρες ήρθε ο μπαμπάς μου να με πάρει μαζί με την αδερφή μου,τον αδερφό μου και την μαμά μου για να πάμε στο οικόπεδό μας, στο Φυτόκο.  Ήταν οι θείες και θείοι μου εκεί πέρα μαζί μας καθώς και βοηθούσαν οι θείες μου για το φαγητό ενώ οι θείοι μου και ο μπαμπάς μου σούβλιζαν το αρνί και το κοκορέτσι. Μετά από λίγες ώρες αφού φάγαμε, πήγαμε τον αδερφό μου και τον ξάδερφο μου μια βόλτα να δουν κάτι γαλοπούλες που είχε λίγο παρακάτω από το οικόπεδο. Γενικά πέρασα πολύ ωραία και σήμερα και ελπίζω να είναι έτσι κάθε χρονιά!

Ημέρα 9η

Σήμερα ήταν μια βαρετή ημέρα καθώς και ο μπαμπάς μου δούλευε μέχρι νωρίς το πρωί, οπότε έκατσα στον υπολογιστή και έπαιξα παιχνίδια. Κοιμήθηκα στο ίδιο δωμάτιο μαζί με την μαμά μου καθώς και άκουγα κάποιους περίεργους ήχους και νόμιζα ότι ήταν κάποιο έντομο, οπότε έμεινα μακριά από τους ήχους.

Ημέρα 10η

Σήμερα δεν εκανα πολλά πράγματα καθώς είχε έρθει μια κυρία για ν; φτι;ξει τα νύχια της μαμάς μου. Έμεινα σε ένα δωμάτιο μέχρι που τελείωσαν και η κυρία έφαγε. Το απόγευμα έπαιξα μαζί με την αδερφή μου ένα παιχνίδι που μας αρέσει και μετά κοιμηθήκαμε.

Ημέρα 11η

Σήμερα δεν έκανα πολλά πράγματα το πρωί καθώς και ξύπνησα αργά αλλά το μεσημέρι πήγα στο σπίτι της θείας μου για να την βοηθήσω με κάποια πράγματα. Όταν γυρίσαμε σπίτι, έφαγα όσο έβλεπα μια σειρά που μου αρέσει και κοιμήθηκα.

Ημέρα 12η

Σήμερα ξύπνησα νωρίς καθώς και θα πηγαίναμε για ψώνια. Πήρε τηλέφωνο η γιαγιά μου ότι ήταν από κάτω από το σπίτι μας και κατέβηκα μαζί με την αδερφή μου. Όταν φτάσαμε πήραμε κάποια πράγματα της τελευταίας στιγμής και μετά στις 2:00 καθίσαμε για καφέ. Μετά όταν τελειώσαμε, πήγαμε στο αμάξι αλλά ήταν πάρα πολύ ζεστό επειδή το χτυπούσε ο ήλιος για ώρες! Γυρίσαμε σπίτι και ξαπλώσαμε μέχρι το απόγευμα που η γιαγιά μου ήρθε. Εγώ μίλησα μαζί με μια φίλη μου μέχρι που το βράδυ έκλεισα και  κοιμήθηκα.

Ημέρα 13η

Σήμερα το πρωί δεν έκανα πολλά πράγματα εκτός από το να παίζω παιχνίδια στο ταμπλετ μου. Όμως το απόγευμα πήγα στο σπίτι της θείας μου. Καθώς όμως  κατέβαινα τα σκαλιά  για να κατέβω, έπεσα και χτύπησα το κεφάλι μου. Ευτυχώς  δεν έπαθα τίποτα σοβαρό. Οπότε πήγαμε στην θεία μου για να την βοηθήσουμε. Γυρίσαμε σπίτι αρκετά αργά και κοιμηθηκαμε.

Ημέρα 14η

Σήμερα δεν έκανα τίποτα το σημαντικό καθώς καθόμουν στον υπολογιστή και δεν πήγα πουθενά το απόγευμα. Εκτός που το μεσημέρι,  η θεία μου μου έφτιαξε τα νύχια καθως και είχαν χαλάσει.

Ημέρα 15η

Σήμερα ξύπνησα πολύ νωρίς καθώς και ήταν η βάφτιση της ξαδέρφης μου. Ετοιμαστήκαμε νωρίς και φύγαμε για την εκκλησία μετά από λίγο τελείωσαν με το να την ντύνουν και βγήκαμε έξω για να φάμε. Μετά πήγαμε σε ένα μαγαζί για το τραπέζι της βάφτισης και είχαν ζωντανή μουσική. Οπότε η μαμά μου και ο μπαμπάς μου πήγαν και χόρεψαν οπότε πήγα και εγώ μαζί τους. Η αδερφή μου βέβαια δεν ήθελε. Γυρίσαμε σπίτι το απόγευμα αλλά η γιαγιά μου γύρισε σπίτι το βράδυ. Περίσσεψαν πολλά γλυκά οπότε μας έδωσε κάποια γλυκά η θεία μου.

Ημέρα 16η

Η τελευταία μέρα. Δυστυχώς οι διακοπές τελείωσαν και πρέπει να πάω πίσω στο σχολείο. Δεν έχω ιδέα πως θα ξυπνάω νωρίς αλλά θα προσπαθήσω να μπω σε πρόγραμμα. Σήμερα δεν έκανα τίποτα το πολύ. Έφαγα για πρώτη φορά στη ζωή μου λαζάνια και μου άρεσαν πολύ! Ήρθε η θεία μου και ο θείος μου και είχε γενέθλια ο αδερφός μου οπότε ήμουν λιγάκι χαρούμενη! Φάγαμε τούρτα και έφυγαν. Μετά κοιμηθηκαμε και θα έφτανε η μέρα που θα γυρνούσα στο σχολείο.

Views: 25

Leave a Reply