Α’ τάξη: Η πρώτη δημοτικού ήταν η καλύτερη τάξη της ζωής μου καθώς και η δασκάλα μας ήταν πολύ καλή μαζί μας και καταλάβαινε ότι ήμασταν καινούριοι σε όλα αυτά, οπότε δεν ήταν και τόσο σκληρή μαζί μας. Αντί για τεστ μας έφτιαχνε “τοστ”.

Β’ τάξη: Άλλη μια ωραία χρονιά με την ίδια κυρία, όμως εκείνη την χρονιά μας φώναζε περισσότερο καθώς και ξέραμε ήδη τους κανόνες. Αλλά και πάλι μας φερόταν αρκετά καλά.

Γ’ τάξη: Αυτή η χρονιά ήταν διαφορετική. Αλλάξαμε δασκάλες δύο φορές οπότε δεν ήταν και η καλύτερη χρονιά όμως είχαμε τον καλύτερο δάσκαλο μουσικής. Στο τέλος του κάθε μαθήματος, παίζαμε το τραγούδι του «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Δ’ τάξη: Καινούρια δασκάλα, καινούριο έτος. Τα μαθήματα ήταν πιο δύσκολα αλλά μπορούσαμε να τα αντέξουμε. Η καινούρια μας δασκάλα ήταν πολύ καλή μαζί μας οπότε την συμπαθήσαμε.

Ε’ τάξη: Άρχισαν τα δύσκολα. Άρχισε η κοινωνική πολιτική αγωγή και η γεωγραφία. Δεν ήμουν και πολύ καλή σε αυτά τα δύο οπότε δεν πήρα πολύ καλούς βαθμούς. Αλλά το κακό έμεινε πίσω επειδή στο τέλος της χρονιάς κατάφερα να διορθώσω κάποιους βαθμούς μου. Έμαθα ότι θα φεύγαμε από την Ορεστιάδα και την τελευταία ημέρα, αποχαιρέτησα όλους τους φίλους μου κλαίγοντας.

Στ’ τάξη: Καινούριο σχολείο, κανένας φίλος. Δεν ήξερα κανέναν από εκεί οπότε παραξενεύτηκα όταν ένα κορίτσι μου μίλησε. Μετά από πολύ καιρό, άρχισα να έχω περισσότερες φίλες (και φίλους). Έχω τέσσερις ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ κολλητές και έχω κάνει πολύ παρέα με τους περισσότερους από τους συμμαθητές και έχω πάει μία πολύ ωραία ημερήσια εκδρομή στο πλανητάριο που μου άρεσε πολύ. Ελπίζω του χρόνου στο γυμνάσιο να περάσω όσο τέλεια όσο φέτος! -Δήμητρα

 

Visits: 24

Leave a Reply