Δωρεάν εκπαιδευτικά εργαλεία-εφαρμογές

Στην παρακάτω σελίδα μπορείτε να βρείτε εκπαιδευτικό υλικό για μαθητές προσχολικής αγωγής, ειδικής αγωγής και μαθητές που φοιτούν στην Α’ και Β’ Δημοτικού. Η εφαρμογή δεν απαιτεί εγκατάσταση και λειτουργεί σε Windows, Linux, MacOS, Android και iOS.

"Η Kidmedia είναι μια ομάδα δημιουργίας εκπαιδευτικού λογισμικού για παιδιά προσχολικής και ειδικής αγωγής και των πρώτων τάξεων του δημοτικού, που δημιουργήθηκε από τους δασκάλους ειδικής αγωγής, τον Παγκράτη Παυλίδη και τον Χρίστο Μπίτση. Συνεργάτες της ομάδας είναι η δασκάλα ειδικής αγωγής Ιουλία Δήμου και η νηπιαγωγός και μουσικός Βαλεντίνη Παυλίδου. Είναι οι δημιουργοί των λογισμικών «Ενσφηνώματα 1», “Ενσφηνώματα 2”, “Ενσφηνώματα 3”, “Μαγικό Πινέλο”, "Κυκλοφορώ με τον Ταξάκη" και του παιχνιδιού ”TETΡAΣ” για Windows και IOS (Iphone/Ipad). Όλες οι ιδέες, ο προγραμματισμός, τα γραφικά, η μουσική και τα video είναι αποκλειστικά δημιουργίες των μελών της ομάδας." (από την ιστοσελίδα Kidmedia)

Με την εξάπλωση των tablets και των SmartPhones η ομάδα αποφάσισε να προχωρήσει στη δημιουργία online εκπαιδευτικών εφαρμογών και παιχνιδιών, πολλά από τα οποία διατίθενται δωρεάν.

Δείτε την προσπάθειά τους στην παρακάτω σελίδα:

http://www.kidmedia.gr/free

Αφήστε μια απάντηση