Κάνε την καραντίνα σου πιο ευχάριστη!

Αλόχεςςς, είμαι η Ιωάννα και καλώς ήρθατε σε ένα ακόμα άρθρο σε αυτό εδώ το blog!

Σας ευχαριστώ όλους άπειρα για τα υπέροχα λόγια σας στο προηγούμενο άρθρο και μετά από την πολύτιμη βοήθεια θα σας πω κάποιους τρόπους που μπορούμε να περάσουμε παραγωγικά τον χρόνο μας στην καραντίνα η οποία ελπίζω να τελειώσει σύντομα και οι συμβουλές μου να μην χρειαστούν αλλά εγώ θα σας τις πω και ας ελπίσουμε να ελευθερωθούμε σύντομα!

Νούμερο 1 : Μιλήστε με τους φίλους σας!

Ο κοροναβάιρους μας έχει στερήσει την ελευθερία μας, τα όνειρα μας, το δικαίωμα μας της δια ζώσης εκπαίδευσης και πολλά μα πολλά ακόμα αλλά δεν θα του επιστρέψουμε να μας στερήσει και τους φίλους μας. Προσπαθήστε λοιπόν, να κρατάτε συχνή επαφή μαζί τους μέσα από τα social media και μην αφήνετε τον καιρό να περνάει. Κανονίστε διαδικτυακά ραντεβού, δείτε ταινία όλοι μαζί, παίξτε διαδικτυακά επιτραπέζια, συζητήστε τα θέματα που σας απασχολούν και γιατί όχι να γυμναστείτε παρεούλα. Φυσικά, θα ήταν τέλειο αν έχετε την δυνατότητα να πηγαίνετε μια φορά την εβδομάδα για περπάτημα με τα απαραίτητα μέτρα.

Νούμερο 2 : Δείτε ταινίες και σειρές!

Ξέρω πολύ αναμενόμενη συμβουλή αλλά πραγματικά, οι ταινίες αποτελούν μορφή ψυχαγωγίας και αναμφισβήτητα αποτελούν πηγή διεξόδου. Τώρα είναι λοιπόν η στιγμή να ξεκινήσεις τις σειρές που είχες προγραμματίσει τόσο καιρό, αλλά συνεχώς ανέβαλες  γιατί ίσως δεν διέθετες τον απαραίτητο χρόνο. Τώρα ήρθε η ώρα να αφιερώσεις χρόνο χωρίς τύψεις και απολαύσεις την αγαπημένη σου σειρά!

Νούμερο 3 : Εξάσκησε το μαγειρικό σου ταλέντο!

Ευκαιρία να βγει και κάτι καλό απ’ όλο αυτό κι όταν τελειώσει η καραντίνα, να ξέρεις και δέκα πιάτα παραπάνω να φτιάχνεις. Μπορείς να φτιάξεις συνταγές που σου αρέσουν από το διαδίκτυο ή ακόμα μπορείς και να πειραματιστείς και να φτιάξεις δικά σου πιάτα και όταν τελειώσει η καραντίνα να παρουσιάσεις τα αριστουργήματα σου στα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Νούμερο 4 : Βγάλτε τον Πικάσο από μέσα σας!

Μέσα στο σπίτι σίγουρα θα βρείτε μερικά παλιά «σύνεργα». Είτε πρόκειται για μαρκαδόρους ή ξυλομπογιές, είτε για τέμπερες με τα πινέλα τους χρησιμοποιήστε τα για να τα φτιάξετε το δικό σας έργο τέχνης. Πάντως, είναι όντως μια ευχάριστη δραστηριότητα που θα σε ωφελήσει και μετά τον κοροναβάιρους. Και επίσης σε συνδυασμό με την αγαπημένη σου μουσική θα σε κάνει να ξεχαστείς από αυτά που σε απασχολούν.

Νούμερο 5 : Από τον Πικάσο στον Σπύρο Σούλη! 

Εφόσον, ζούμε όλη την ημέρα μέσα στο σπίτι μια καλή ιδέα είναι το redecoretion δηλαδή μπορείς να αλλάξεις θέση στα έπιπλα, να παραγγείλεις μικρά διακοσμητικά από το διαδίκτυο και να αναδιαμορφώσεις τον χώρο σου ώστε να μην βαριέσαι. Επίσης, σας προτείνω να ψάξετε και στο διαδίκτυο γιατί έχει πολύ ωραίες ιδέες. Και να είστε σίγουροι θα βοηθήσει και πολύ και στην ψυχολογία σας.

Νούμερο 6 : Απόψε φόρα τα καλά σου!

Και ναι κυρίες και κύριοι θα πρωτοπορήσω και θα συνδυάσω το νούμερο 3 με το νούμερο 6 δηλαδή, μπορείτε κάλλιστα να δημιουργήσετε να αριστουργήματα σας και μετά να βάλετε τα καλά σας τα ρούχα, να μετατρέψετε την κουζίνα σας ή το σαλόνι σας σε εστιατόριο και να περάσετε μια οικογενειακή βραδιά . Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε το ηθικό σας ακμαίο ενώ παράλληλα περνάτε τον χρόνο σας ευχάριστα.

Αυτές ήταν οι δικές μου συμβουλές για μια πιο ευχάριστη καραντίνα, ελπίζω να σας βοήθησα και περιμένω και τις δικές σας απόψεις και ιδέες στα σχόλια! Σας ευχαριστώ που βρίσκεστε εδώ, δεν το θεωρώ καθόλου δεδομένο και εμείς θα τα πούμε την επόμενη φορά με ένα ακόμα άρθρο, μέχρι τότε πολλά φιλιά και μην ξεχνάς να σε αγαπάς <3!

Leave a Reply