Fashion trends that will die in 2021

Αλόχεςςς, είμαι η Ιωάννα και καλώς ήρθατε σε ένα ακόμα άρθρο σε αυτό εδώ το blog!

Αρχικά, σας ευχαριστώ όλους απεριόριστα για την υποστήριξη στο προηγούμενο άρθρο, το εκτιμώ πολύ αλήθεια!

Στο σημερινό άρθρο θα αναφέρω κάποια από τα fashion trends  που πρέπει να πεθάνουν το 2021, κατά την ταπεινή μου άποψη πάντα.

  1. Tie dye

Ξεκινάμε με το πολυπόθητο Tie dye το οποίο είχε την τιμητική του το 2020 καθώς όλες οι πολυεθνικές εταιρίες είχαν σίγουρα κάτι σε Tie dye. Η νεολαία αμέσως ξεχύθηκε στα μαγαζιά για να αγοράσει ότι σε αυτό το σχέδιο υπήρχε στο κατάστημα και μπορούσε να το προμηθευτεί από μπλούζα και παπούτσια μέχρι μάσκες και τσάντες. Δηλαδή ρε παιδιά κάπου ώπα, φτάνει! Έχω βαρεθεί να το βλέπω. Μπορώ να καταλάβω ότι είναι γλυκούλι και διαφέρει από τα υπόλοιπα σχέδια αλλά αλλά το φοράει πια όλος ο κόσμος που έχει καταντήσει κουραστικό! Μπορώ να πω ότι κάποια μπορεί να είναι ωραία αλλά όχι δεν θα το φορούσα εγώ προσωπικά.

 

2. Bucket hat

  Συνεχίζουμε, με ένα ακόμα  μεγάλο trend, το οποίο έχει ξετρελάνει όλα τα παιδία της ηλικίας μου και κυρίως τα παιδία του tik tok. Εμένα προσωπικά το bucket hat μου θυμίζει το καπέλο του ψαρά. Και κυρίως αυτά τα καημένα παιδάκια που οι γονείς τους τους ανάγκαζαν να πάνε για ψάρεμα και τους έβαζαν αυτό το καπελάκι και τους έδιναν και την μπετονιά με το αγκίστρι στο χέρι. Αυτό ακριβώς  είναι αυτό είναι αυτό το trend μυαλό μου. Μπορώ να παραδεχτώ πως σε κάποιους πάει αλλά από εμένα είναι όχι!

 

 

3.NBA  Shirts

    Λοιπόν φίλες και φίλοι, καταλαβαίνω πως μπορεί να υποστηρίζετε μια ομάδα στο nba και μπράβο σας αλλά τα μόνα μέρη που μπορώ να δεχτώ να δω να φοράτε αυτή την μπλούζα είναι στην παραλία και εάν πάτε να θαυμάσετε την ομάδα σας από κοντά που σας το εύχομαι, μέχρι εκεί όμως. Δεν θα δεχτώ να ξαναδώ από τα αγόρια κυρίως  να φοράνε αυτή την μπλούζα για να πάνε για καφέ, όλα έχουν τα όρια τους σε αυτή την ζωή!

 

 

 

4. Biker shorts

Θα ομολογήσω πως είμαι ένοχη γιατί το καλοκαίρι που μας πέρασε το τίμησα αρκετά αυτό trend. ΑΛΛΑ από ότι έχετε καταλάβει δουλειά της μόδας είναι να μας δημιουργεί κόμπλεξ με την εξωτερική μας εμφάνιση και αυτό ακριβώς συμβαίνει και με αυτό το trend διότι με βάση τα στερεότυπα της μόδας για να δείχνεις ωραίος μέσα σε αυτό το trend πρέπει να είσαι ψηλός και αδύνατος αλλά όχι μπορείτε να φοράτε ότι σας αρέσει φίλοι μου, συμβουλές από την μαμά Ιωάννα!

 

 

 

5. Χαμηλόμεσα jeans

Τελευταίο trend για σήμερα το οποίο το σιχαίνομαι  πραγματικά είναι τα χαμηλόμεσα τζινς και ο λόγος είναι ένας και μοναδικός, είναι ότι πιο άβολο έχω φορέσει στην ζωή μου και ευτυχώς δεν κυκλοφορεί στην αγορά τόσο πολύ πια αλλά το αναφέρω γιατί έκανε την εμφάνιση του το 2020 αλλά  σε παρακαλώ βιομηχανία της μόδας αν διαβάζεις αυτό το άρθρο  λυπήσου μας. Ευτυχώς που έχουν βγει και τα ψηλόμεσα τζινς και έχουμε βρει την υγειά μας!

 

 

Leave a Reply