Δημιουργία κινούμενης κάρτας με την εφαρμογή “I wish you to (live creating cards)”

Σε αυτή τη δραστηριότητα θα αξιοποιήσουμε τη διαδικτυακή εφαρμογή της iwishyouto ώστε να δημιουργήσουμε μια κινούμενη κάρτα με ευχές ή ότι άλλο θέλετε. Mόλις ολοκληρωθεί, μπορούμε να τη στείλουμε ηλεκτρονικά σε κάποιον, π.χ. στους γονείς μας, σε φίλους μας, στη/ο δασκάλα/δάσκαλο και να στείλουμε ευχές. Επίσης, μπορούμε να αντιγράψουμε τον σύνδεσμο της κάρτας και να τη βλέπουμε στην ψηφιακή μας συσκευή.

Σήμερα θα δημιουργήσουμε μια κινούμενη κάρτα με έναν χαρταετό. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα και στο τέλος στείλτε την κάρτα στη/ο δασκάλα/δάσκαλο, δίνοντας το email και το όνομά σας.

Βήμα 1: Πατήστε κλικ εδώ https://iwishyouto.com/ . Θα ανοίξει μια καινούργια καρτέλα στο φυλλομετρητή ιστού που χρησιμοποιείτε (π.χ. Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari κ.λπ.).

Βήμα 2: Πατήστε στο πορτοκαλί εικονίδιο «make new card» στο κάτω δεξιά μέρος

Βήμα 3: Επιλέξτε από τα αριστερά χρώμα πινέλου και πάχος πινέλου πριν ξεκινήσετε να σχεδιάζετε.

Βήμα 4: Σχεδιάστε με μαύρο χρώμα έναν χαρταετό ή κάποιο άλλο αποκριάτικο σχέδιο, παράδειγμα, μια μάσκα. Με το κουμπάκι UNDO ακυρώνω-διορθώνω την τελευταία κίνηση που έκανα.

Βήμα 5: Ολοκλήρωσε την κάρτα σου. Μπορείς να πατήσεις στο «play animation» για να τη δεις, να πατήσεις στο “OK” για να τη στείλεις σε όποιον θέλεις. Σε περίπτωση που κάνεις κάτι λάθος μπορείς να πατήσεις το “UNDO” για να το αναιρέσεις.

Βήμα 6: Δώσε τίτλο στην κάρτα σου, γράψε το email αυτού στον οποίο θα αποστείλεις την κάρτα και πάτησε το “SAVE”.

   

Δείτε τη δική μου κάρτα ΕΔΩ

Άλλο ένα παράδειγμα για την επέτειο των 200 χρόνων από την επανάσταση του 1821

 

 

 

 

Leave a Reply