Skip to content
ΒΙΝΤΕΟ
ΜΕΡΙΔΕΣ:
150 ΤΕΜΑΧΙΑ
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ:
15 ΛΕΠΤΑ
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ:
10 – 13 ΛΕΠΤΑ
ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ:
25 ΛΕΠΤΑ
ΥΛΙΚΑ
- 130 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- ¼ κγ μπέικιν πάουντερ
- 40 γρ κακάο σκόνη
- 30 γρ θρυμματισμένα αμύγδαλα
- ½ κγ αλάτι
- 1 ασπράδι αυγού
- 1 κγ εκχύλισμα βανίλιας
- 1 ΚΣ στραγγιστό γιαούρτι
- 60 ml μέλι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ ρίχνω το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, το θρυμματισμένο αμύγδαλο, το αλάτι και ανακατεύω.
- Προσθέτω το ασπράδι αυγού, το εκχύλισμα βανίλιας και τα ενσωματώνω στο μίγμα.
- Συνεχίζω με το γιαούρτι και το μέλι ζυμώνοντας το μίγμα να ομογενοποιηθεί.
- Σε ένα ταψί με λαδόκολλα πλάθω μικρές μπαλίτσες και της βάζω σε μικρή απόσταση μεταξύ τους.
- Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 170*C για 10 – 12 λεπτά.
- Βγάζω και τα αφήνω στο ταψί να κρυώσουν τελείως.
- Σερβίρω με γάλα ή γιαούρτι προσθέτοντας μαζί φρούτα ή ξηρούς καρπούς.
ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΑ!