4η ΤΔ Ορεστιάδα-Πάτρα

Η μεγάλη μέρα ήρθε! Η τελευταία μας τηλεδιάσκεψη με το συνεργαζόμενο σχολείο μας είναι γεγονός! Την Παρασκευή στις 11.00 π.μ. το 4ο Δημοτικό Ορεστιάδας συναντήθηκε διαδικτυακά με το Αρσάκειο Δημοτικό Πάτρας για να παρουσιάσουν οι ομάδες τα ψηφιακά έργα τους και να αναδείξουν τελικά την ΕΛΠΊΔΑ που ζητήθηκε σε τούτο το όμορφο ταξίδι!

Στην εκδήλωση χαιρέτησαν οι διευθυντές των σχολείων κ. Τουλιάτου και κ. Νικολαϊδης, και τους ευχαριστούμε θερμά! Χωρίς την υποστήριξη των διευθύνσεων των δύο σχολείων το πρόγραμμα δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί!  Η όμορφη και επικοδομητική συνεργασία των δύο εκπαιδευτικών κ. Αφροδίτης Λεολέη και κ. Μαρίας Χατζηλούδη ήταν επίσης ένας καταλυτικός παράγοντας στη διεξαγωγή του προγράμματος.  Σημαντικότερη όλων, όμως, ήταν η συνεργασία των ίδιων των παιδιών!

Ως Οδυσσόπουλα λειτουργήσατε για πρώτη φορά σε ένα τόσο απαιτητικό και πρωτόγνωρο για εσάς πλαίσιο και τα καταφέρατε αποκομίζοντας μεγαλύτερα οφέλη από αυτά που μπορείτε να αντιληφθείτε!!! Στιγμές από τις παρουσιάσεις των ομάδων: 

 

Τα 10 έργα των 5 ομάδων είναι  όλα ένα και ένα! Δημιουργημένα με τον κόπο σας και με αγάπη, έγιναν ο λόγος που μάθαμε πολλά, που συνεργαστήκαμε και  που αναζητήσαμε την ΕΛΠΙΔΑ  μέσα στην εποχή του Κοροναϊού!

Στιγμιότυπα των έργων  Ορεστιάδας:

Στιγμιότυπα των έργων  Πάτρας:

Δείτε εδώ τα έργα  όλων των ομάδων μέσω της εφαρμοφής Book Creator : 

Ψηφιακό Βιβλίο 1ης ομάδας Ορεστιάδας

Ψηφιακό Βιβλίο 2ης ομάδας Ορεστιάδας

Ψηφιακό Βιβλίο 3ης ομάδας Ορεστιάδας

Ψηφιακό Βιβλίο 4ης ομάδας Ορεστιάδας

Ψηφιακό Βιβλίο 5ης ομάδας Ορεστιάδας

Ψηφιακό Βιβλίο 1η και 2ης ομάδας Πάτρας

Ψηφιακό βιβλίο 3ης ομάδας Πάτρας

Ψηφιακό βιβλίο 4ης και 5ης ομάδας Πάτρας

Κλείσαμε με ένα όμορφο πίνακα που ζωγράφισε η Αναστασία και με τους στίχους από το τραγούδι της 5ης ομάδας της Πάτρας το οποίο σιγοτραγουδήσαμε όλοι μαζί...

Για το τραγούδι:

 

Πιάσαμε Λιμάνι Οδυσσόπουλα!!!

Η πραγματική Ελπίδα βρίσκεται  στη συνεργασία και τη δημιουργικότητά σας! Βρίσκεται μέσα στη καρδιά σας, βρίσκεται στη θετική πλευρά των πραγμάτων, στη βοήθεια που προσφέρουμε ο ένας στον άλλο, στην αλληλεγγύη! Και μπορούμε να την κρατήσουμε ζωντανή! Αρκεί να το πιστέψουμε!

Καλά ταξίδια στη ζωή σας Οδυσσόπουλα!!!

Να κερδίζετε πάντα όμορφες εμπειρίες και

να γίνεστε ολοένα πιο πλούσιοι/ες στο δρόμο για την "Ιθάκη" σας! 

 

 

Leave a Reply