Ανέκδοτα για να φτιάξετε…το κέφι και την οικογενειακή βραδιά!

Γεια σας παιδιά όπως σας υποσχέθηκα θα σας βάζω ανέκδοτα για να γίνετε το πιο αστείο μέλος της οικογένειας σας! Έψαξα στο διαδίκτυο και βρήκα πάρα πολλά! Να κάποια από αυτά

Υ.Γ. Άλλα θα μπούνε στο δεύτερο μέρος!
1. Χτυπάει το τηλέφωνο και το σηκώνει ο Τοτός. «Ναιιιι;» λέει ψιθυριστά «Δώσε μου σε παρακαλώ τον πατέρα σου» λέει ένας κύριος. «Δεν μπορεί τώρα, είναι απασχολημένος» ψιθυρίζει ο Τοτός. «Καλά παιδί μου, δώσε μου την μητέρα σου» «Δεν μπορεί τώρα, είναι και αυτή απασχολημένη» ψιθυρίζει ο Τοτός. «Δεν πειράζει δώσε μου τον παππού» ξαναλέει ο κύριος. «Δεν μπορώ ούτε αυτόν, κύριε, είναι απασχολημένος» ψιθυρίζει ο Τοτός. «Εντάξει δώσε μου τότε την γιαγιά» «Είναι απασχολημένη κι αυτή» ψιθυρίζει ο Τοτός. «Καλά παιδί μου τι κάνουν επιτέλους;» ρωτάει ο κύριος. «Ψάχνουν να με βρουν…»
2.
Ήταν ένας τεμπέλης νέος που ψάρευε όλη μέρα από τα βραχάκια. Πουλούσε τα ψάρια που του περίσσευαν και έβγαζε λίγα χρήματα για να ζει. Ένας συχωριανός του ψαράς που περνούσε με τη βάρκα και τον έβλεπε, σταματά μια μέρα και τον ρωτά: «Γιατί κάθεσαι εδώ και ψαρεύεις και δεν παίρνεις την βάρκα του πατέρα σου να ανοιχτείς λίγο;» «Και τι θα κερδίσω με αυτό;» «Με τη βάρκα θα πιάσεις ακόμη περισσότερα ψάρια και θα βγάζεις περισσότερα χρήματα…» «Και τι θα κερδίσω με αυτό;» «Μετά θα μπορέσεις να πάρεις και βοηθό και θα βγάζεις ακόμα περισσότερα χρήματα!» «Και τι θα κερδίσω με αυτό;» «Μετά θα μπορέσεις να πάρεις μεγάλο καΐκι και 2 βοηθούς και θα βγάζεις ακόμα περισσότερα χρήματα και θα δουλεύεις λιγότερο!» «Και τι θα κερδίσω με αυτό;» «Μετά θα πάρεις και άλλο καΐκι και θα μπορέσεις σιγά σιγά να κάνεις ολόκληρο στόλο!» «Και τι θα κερδίσω με αυτό;» «Έ! άμα τα καταφέρεις όλα αυτά, θα μπορείς πια να κάθεσαι και να μην κάνεις τίποτα.» «Γιατί τώρα τι κάνω;
3.
Ένας Πόντιος συναντά ένα βοσκό και του λέει: «Αν βρω πόσα πρόβατα έχεις, θα μου δώσεις ένα;» «Ναι», απαντά ο βοσκός όλο περιέργεια. Ρίχνει μια ματιά ο Πόντιος και λέει: «Έχεις 351 πρόβατα». «Ναι πράγματι, τόσα έχω!» λέει ο βοσκός. Παίρνει ο Πόντιος ένα πρόβατο, το βάζει στον σβέρκο και πάει να φύγει. Τότε τον σταματάει ο βοσκός και τον ρωτάει: «Άμα βρω την καταγωγή σου, θα μου το δώσεις πίσω;» «Ναι», απαντά ο Πόντιος. «Είσαι Πόντιος». «Ναι! Πως το κατάλαβες;» «Γιατί από τα 351 πρόβατα, εσύ πήρες τον σκύλο!!

4.
Δυο κρητικοί πηγαίνουν σ’ ένα ξενοδοχείο στην Αγγλία και μέσα στην ντουλάπα βρίσκουν ένα ποντίκι να τρώει τα σεντόνια. «Κατέχεις πως λένε τον ποντικό στα Εγγλέζικα;» λέει ο ένας «Όϊ, δε κατέχω» λέει ο άλλος. «Και πως θα τους πούμε ήντα συμβαίνει;» «Άσε θα πάρω εγώ να εξηγηθώ» λέει ο άλλος και σηκώνει το τηλέφωνο. «Yes, Reception?» «Yes» «Do you know Tom and Jerry?» «Yes, of course» «Jerry is here!!!»

5.
Βγαίνει ο ασθενής από το χειρουργείο και του λέει ο γιατρός: «Λοιπόν, η επέμβασή σας ήταν πολύ δύσκολη αλλά όλα πήγαν καλά! Η καρδιά σας λειτουργεί περίφημα.» «Ωραία, χαίρομαι! Τι πρέπει να προσέχω;» «Θα πάτε στο σπίτι να ξεκουραστείτε! Για 2-3 βδομάδες, θα τρώτε ελαφρά και το πιο βασικό είναι να μην συγχύζεστε!» «Σας ευχαριστώ πολύ γιατρέ. Τι σας χρωστάω;» «Ε αυτό θα το συζητήσω καλύτερα με την σύζυγό σας. Είπαμε ότι εσείς δεν πρέπει να συγχύζεστε!!!»

Ένα μόνο έχωνα σας πω. Πολύ γέλιο!

Leave a Reply