Διευκρινίσεις αναφορικά με τα μέλη του Ε.Ε.Π.

των Επιτροπών Διεπιστημονικής Υποστήριξης (Ε.Δ.Υ.)

των σχολικών μονάδων της Γενικής & Επαγγελματικής εκπαίδευσης και την παρουσία τους μετά τη λήξη των μαθημάτων

απέστειλε η Διεύθυνση Ειδικής Αγωγής του Υ.ΠΑΙ.Θ.

στα Κέντρα Διεπιστημονικής Αξιολόγησης, Συμβουλευτικής και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ.) της χώρας δια των Π.Δ.Ε.

Σύμφωνα με τις διευκρινίσεις τα μέλη του ΕΕΠ των ΕΔΥ μετά τη λήξη των μαθημάτων των σχολικών μονάδων Α/θμιας Εκπ/σης και Β/θμιας Εκπ/σης παρουσιάζονται στον χώρο των ΚΕΔΑΣΥ, όπου σε κοινές συναντήσεις με τον Προϊστάμενο και τις Διεπιστημονικές Ομάδες διενεργούν προγραμματισμό δράσεων για το επόμενο σχολικό έτος.

Αναλυτικά οι διευκρινίσεις της Δ/νσης ΕΑΕ Διευκρινίζεται ότι σύμφωνα με την παρ. 18. του άρθρου 2 της με αριθμ. πρωτ. 134960 /Δ3/22-10-2021 Υ.Α. – ΦΕΚ 5009/τΒ΄/ 27-10-2021 με θέμα:

“Ενιαίος κανονισμός λειτουργίας των Σχολικών Δικτύων Εκπαιδευτικής Υποστήριξης (Σ.Δ.Ε.Υ.) και των Επιτροπών Διεπιστημονικής Υποστήριξης (Ε.Δ.Υ.) των σχολικών μονάδων της γενικής και επαγγελματικής εκπαίδευσης και καθορισμός των ιδιαίτερων καθηκόντων των μελών αυτών”

τα μέλη του Ε.Ε.Π. της Ε.Δ.Υ. των περ. γ΄ και δ΄ της παρ.3 του παρόντος μετά τη λήξη των μαθημάτων των σχολικών μονάδων Δ/θμιας Εκπ/σης και Α/θμιας Εκπ/σης παρουσιάζονται στον χώρο του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., όπου σε κοινές συναντήσεις με τον προϊστάμενο και τις διεπιστημονικές ομάδες διενεργούν προγραμματισμό δράσεων

για το επόμενο σχολικό έτος.

Leave a Reply