English

ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΑΝΑΠΛ/ΤΩΝ ΕΚΠ/ΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛ/ΤΏΝ Ε.Ε.Π. ΣΤΟ ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. ΚΑΙ ΣΤΑ Σ.Δ.Ε.Υ. ΤΟΥ ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ

  

Ανάληψη Υπηρεσίας απ’ ευθείας στο ΚΕΔΑΣΥ Πρόσληψης: Από Πέμπτη 5/9/2024 έως Παρασκευή 6/9/2024.

Ανάληψη Υπηρεσίας απ’ ευθείας στο ΣΔΕΥ Τοποθέτησης :  Από Πέμπτη 5/9/2024 έως Παρασκευή 6/9/2024.

 

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΕΕΠ ΣΤΑ ΚΕΔΑΣΥ ΚΑΙ ΣΕ ΣΔΕΥ-ΚΕΔΑΣΥ

 

Για να θεωρηθεί ολοκληρωμένη η πρόσληψη σας πρέπει να γίνουν τα παρακάτω βήματα:

Βήμα 1- Ανάληψη υπηρεσίας

Οι αναπληρωτές θα πρέπει να μεταβούν εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας, στο ΚΕΔΑΣΥ πρόσληψης ή στο ΣΔΕΥ τοποθέτησης αντίστοιχα, προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά όπως αναφέρονται παραπάνω.

Βήμα 2-  Υπογραφή Πράξης Ανάληψη υπηρεσία (το έντυπο επισυνάπτετε)

Βήμα3-  Ενημέρωση του myschool για την ανάληψη υπηρεσίας από τον Προϊστάμενο/η του ΚΕΔΑΣΥ ή  Προϊοστάμενο/η Διευθυντή/τρια του ΣΔΕΥ

Βήμα 4- Σύναψη ψηφιακής σύμβασης

Η σύμβαση, θα γίνει ΨΗΦΙΑΚΑ μέσω του anaplirotes.gov.gr

 Με την κατάθεση των δικαιολογητικών από τον αναπληρωτή και την ψηφιακή σήμανση ανάληψης υπηρεσίας στο MySchool από τον Προϊστάμενος/η του ΚΕΔΑΣΥ, ενεργοποιείται η δυνατότητα σύναψης ψηφιακής σύμβασης.

 Οι αναπληρωτές θα πρέπει να εισέλθουν στο anaplirotes.gov.gr της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του κράτους και με τη χρήση των ατομικών τους κωδικών στο taxisnet να συνάψουν ψηφιακή σύμβαση. Απαιτείται πρόσβαση στο Διαδίκτυο από φορητή ή σταθερή συσκευή.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Παράλειψη αυτού του βήματος σημαίνει ότι δεν ολοκληρώνεται η διαδικασία ανάληψης υπηρεσίας

Βήμα 5- Παραλαβή σύμβασης

Μετά την  σύναψη της ψηφιακής σύμβασης, οι αναπληρωτές θα ενημερωθούν εντός 48 ωρών με αποστολή sms  για τη λήψη έγκυρου ψηφιακού αντιγράφου της σύμβασής τους το οποίο θα είναι διαθέσιμο στην εφαρμογή anaplirotes.gov.gr και θα περιέχει ενσωματωμένη την προηγμένη ψηφιακή σφραγίδα του Υπουργείου Παιδείας , Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.

One Comment on “ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΑΝΑΠΛ/ΤΩΝ ΕΚΠ/ΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛ/ΤΏΝ Ε.Ε.Π. ΣΤΟ ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. ΚΑΙ ΣΤΑ Σ.Δ.Ε.Υ. ΤΟΥ ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ

  1. Υ.ΠΑΙ.Θ.Α., 05-09-24
    Νεότερη ενημέρωση για τη σύναψη ψηφιακής σύμβασης μέσω της εφαρμογής anaplirotes.gov.gr

    Από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ανακοινώνεται ότι η εφαρμογή anaplirotes.gov.gr της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης παρέμεινε ανοιχτή για τη σύναψη και αποδοχή της ψηφιακής σύμβασης από τους προσλαμβανόμενους αναπληρωτές σήμερα 5/9 έως τις 19.00.

    Οι προσλαμβανόμενοι, για τους οποίους, αν και ανέλαβαν υπηρεσία σε σχολική μονάδα ή ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., δεν κατέστη εφικτό να ολοκληρώσουν τη διαδικασία σύναψης ψηφιακής σύμβασης μέχρι την ως άνω ώρα, οφείλουν να εισέλθουν στην εφαρμογή αύριο, Παρασκευή 6/9, έως το πέρας της ημέρας, προκειμένου να καταχωρίσουν τα προσωπικά τους στοιχεία και να αποδεχτούν τη σύμβασή τους. Για τις εν λόγω περιπτώσεις θα ληφθεί μέριμνα για την καταβολή της ημερήσιας αποζημίωσης και για το διάστημα έως την ολοκλήρωση της διαδικασίας σύναψης σύμβασης.

Leave a Reply