Ελληνικά

Παρασκευή σπιτικής βαζελίνης με μελισσοκέρι

Παρασκευάσαμε:

Σπιτική βαζελίνη 

Υλικά:

  • 2 κ. σούπας λάδι καρύδας,
  • 1 κ. σούπας ελαιόλαδο,
  • 1 κ. γλυκού μελισσοκέρι
  • 1-2 στ. αιθ. έλαιο μέντας

Εκτέλεση:

Λιώνουμε το μελισσοκέρι και το λάδι καρύδας σε μπεν μαρί. Αποσύρουμε από τη φωτιά, ρίχνουμε το ελαιόλαδο, το αιθέριο έλαιο μέντας, και ανακατεύουμε καλά. Τοποθετούμε το μίγμα στο δοχείο.

      

       

 

Αφήστε μια απάντηση