Προτάσεις για τη γιορτή της μητέρας

Φωτεινή

Για την γιορτή της μητέρας σκέφτηκα να βρούμε ο καθένας από εμάς μια ευχή, να τις γράψουμε όλες μαζί σε μια χρωματιστή κάρτα(που θα την έχουμε ήδη φτιάξει) και να ζωγραφίσουμε από την έξω μεριά της κάρτας μια ζωγραφιά που να έχει σχέση με τη γιορτή της μητέρας!!!

Μαργαρίτα

Εγώ προτείνω αυτό μια απλή κάρτα με σχέδια όπου μέσα μπορούμε να γράψουμε διάφορες ευχές. https://www.youtube.com/watch?v=jVXV23StgYA

Δημήτρης

Να ζωγραφίσουμε μια ωραία κάρτα με όλη την οικογένεια να αγκαλιάζεται.

Γιάννης

Αν θέλετε να δείτε πως φτιάχνετε κάντε κλικ

Μαρία Γ.

Μπορούμε να κάνουμε μια ωραία κατασκευή και να κρεμάσουμε και μία κορδέλα με καρτούλα.

Σοφία

Eγώ σκεφτόμουν να πάρουμε πολλά πέταλα από λουλούδια και να τα ράψουμε/κολλήσουμε μαζί και να φτιάξουμε ένα πολύ μεγάλο τριαντάφυλλο από όλα  χρώματα!

 

Ιφιγένεια

Εγώ προτείνω μια απλή αλλά πανέμορφη κατάσκευή. Να κάνουμε μια τρισδιάστατη  καρδιά με διάφορα χρωμάτιστα χαρτόνια που θα ανοίγει και θα κλείνει που θα παίξει τον ρόλο της καρτας. Μετά θα βάλουμέ ένα εξίσου  τρισδιάστατο λουλούδι το οποίο θα έχεί τρία χρώματα π.χ το πράσινο για το κοτσάνι και άλλα δύο για τα πέταλα. Μετά θα το τοποθρτήσουμε στο κέντρο της καρδιάς. Τέλος γράφουμε ευχές και λίγα λογάκια που θέλουμε.

Τζίμης

Να φτιάξουμε μία απλή κάρτα στην οποία θα κολλήσουμε από έξω πέταλα λουλουδιών από διάφορα χρώματα που να σχηματίζουν ένα λουλούδι ή μια καρδιά.και από μέσα μια ευχή ή ένα μικρό κειμενάκι.

 

Κωνσταντίνος

Εγώ θα πρότεινα να φτιάξουμε ένα βιβλίο με 3d πράγματα, όπως αναμνήσεις και τέτοια.

 

Ελίζα

Για την γιορτή της μητέρας σκέφτηκα να σχεδιάσουμε  ένα λουλούδι, που το κοτσάνι του να είναι από πράσινο καλαμάκι, επίσης να έχει πολλά πέταλα και μέσα θα γράψουμε ευχές... Κάπως έτσι...

Νικήτη

Εγώ σκέφτηκα ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι σαν ένα τρισδιάστατο τριαντάφυλλο μαζί με μια κάρτα που θα γράψουμε ότι θελουμε ο καθένας / η καθεμία για την δικιά του/της μαμά. Μόλις ενημέρωσα και τον μπαμπά μου για να ξέρει.

Άρτεμις

Για την γιορτή της μητέρας σκέφτηκα να βρούμε ένα όμορφο λουλουδι ή ένα τριαντάφυλλο από το ίντερνετ να το εκτυπώσουμε να το κόψουμε να το κολλήσουμε σε ένα χαρτόνι  να το κόψουμε να γράψουμε ευχές και ένα μικρο κειμενάκι!

κ.Νάσια

Πολλά μπράβο!!! Άπειρες ιδέες για να διαλέξουμε....
Θα βάλω και τις δικές μου ...
Μπορείτε να βρείτε ωραίες ιδέες για κατασκευές  κάνοντας κλικ εδώ
Άλλη ιδέα είναι να κάνουμε την Αλφαβήτα των χαρισμάτων της  μαμάς!!!
Αγαπημένη,Βασίλισσα του σπιτιού,Γενναιόδωρη,Δίκαιη,Έμπνευση,κτλ....

Επίσης, ένα βίντεο με κατασκευές από το
Youtube:

https://safeYouTube.net/w/lUyC

Τέλος , από την αγαπημένη κυρία Τάνια Μάνεση αυτό: Μη το χάσεις δες το !!!!
https://safeYouTube.net/w/PbzC

Ελπίζουμε με τις ιδέες μας να σας δώσαμε έμπνευση!

Να χαιρόμστε όλοι/ες τις αγαπημένες μας μαμάδες!!!

Χρόνια πολλά, μαμάδες όλου του κόσμου!!!

 

Leave a Reply