Πώς τηγανίζουμε τον Λόλο;

Συστατικά

1 Λόλο το σπουργίτη

3/2 Κρεμμύδι

1 λίτρο φρέσκο λάδι ελιάς

1 πρέζα αλάτι

1 πρέζα πιπέρι

1 πιπεριά ψιλοκομμένη

Εκτέλεση

Βάζουμε το λάδι  στο τηγάνι και το αφήνουμε για τρία λεπτά . Ύστερα βάζουμε τον Λόλο στο τηγάνι μαζί με το αλάτι και το πιπέρι. Τέλος ,μετά από15',αφού ζεσταθεί καλά κλίνουμε το μάτι της κουζίνας και ρίχνουμε το κρεμμυδάκι για να πάρει την μυρωδιά του .Αφού κρυώσει βάλτε από πάνω την πιπεριά ψιλοκομμένη. Είστε έτοιμοι να το καταβροχθίσετε.

Leave a Reply