Στη «Γαλάζια Κατασκήνωση» γίνονται πράγματα απίθανα !!!!!!!

Η Γαλάζια Κατασκήνωση είναι ένα φανταστικό μέρος στην Πλαζ λε Τρουζ γεμάτο δέντρα και λουλούδια για μικρά αγόρια για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, γιατί είναι πολύ επικίνδυνα για κορίτσια.
Στην κατασκήνωση αυτή γίνονται θαύματα. Τα παιδιά έρχονται μικρά και μαμμόθρεφτα και φεύγουν ατρόμητοι άντρες, που δεν φοβούνται τίποτα. Κολυμπάνε στην κρύα και με τεράστια κύματα θάλασσα κινδυνεύοντας να πνιγούν. Εξερευνούν δάση με τόσο πυκνές φυλλωσιές, που χάνεται το φως, και είναι γεμάτα άγρια θηρία. Σκαρφαλώνουν στις κορυφές ψηλών δέντρων για να παρατηρήσουν τις φωλιές των πουλιών. Βγαίνουν για νυχτερινό κυνήγι θησαυρού, και ψάχνουν μες στο μαύρο σκοτάδι με βροχή, να λύσουν το γρίφο του θησαυρού. Τέλος ψαρεύουν πάνω από απότομους, μυτερούς και γλιστερούς βράχους, τεράστια ψάρια, που χρειάζεται πολύ δύναμη για να τραβήξεις από τη θάλασσα, αλλιώς θα σε ρίξουν και θα σκοτωθείς στα βράχια.
Το πιο εντυπωσιακό από όλα είναι ότι όταν φτάνει η ώρα τα παιδιά να γυρίσουν σπίτια τους, δεν θέλουν, και οι γονείς αναγκάζονται να φωνάξουν την αστυνομία για να τα πάρουν πίσω!!!!

Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα στο βιβλίο:
«Οι διακοπές του μικρού Νικόλα»

Leave a Reply