ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ ΧΑΛΟΟΥΙΝ

   Σε όλα τα πάρτι υπάρχουν πάντα κέφι, χαρά, χορός και διασκέδαση, σε αυτό το πάρτι όμως ΟΧΙ.

   Μόνο και μόνο από αυτό που θα σας πω είμαι σίγουρη πως θα καταλάβετε. Αυτό το πάρτι το διοργάνωσε ένα σχολείο και συγκεκριμένα η Νίκη, η Κλόι και η Ζόι. Αυτούς τους τρεις να τους θυμάστε γιατί θα τους ακούσετε πολλές φόρες μέσα σε αυτήν την παράξενη ιστορία. Ο βασικός μας χαρακτήρας είναι η Νίκη η οποία θα περάσει πολλά, και όχι ευχάριστα.

   Μια απλή και καθημερινή μέρα στο σχολείο έγινε κάτι διαφορετικό για την Νίκη, ο Μπράντον ο καινούριος μας χαρακτήρας της ζήτησε να πάνε μαζί στο χορό του Χάλοουιν. Αυτό έκανε την Νίκη πολύ χαρούμενη αλλά δεν ήξερε τις άλλες δυο προτάσεις που θα τις έκαναν... Η μια από τις δυο προτάσεις ήταν αυτή της Κλόι και της Ζόι οι οποίες της προτείνουν να κάνουν ένα τρίο ομάδας και να φοράνε και οι τρεις από ένα φουστάνι σκουπιδοσακούλας για να κάνουν κάτι διαφορετικό. Τότε η Νίκη δεν ήθελε να πει στα κορίτσια ότι δεν θέλει να συμμετέχει για να πάει στον χορό μαζί με τον Μπράντον, αλλά και για τον ίδιο λόγο δεν ήθελε να πει στον Μπράντον ότι δεν θέλει να πάει μαζί του και ότι θέλει να πάει μαζί με τα κορίτσια. Αλλά υπάρχει και άλλη μια πρόταση, αν θυμάστε, η οποία είναι να συμμετέχει στην παράσταση της μικρής της αδελφής, αλλά το θέμα είναι ότι πρέπει να ντυθεί ποντικός και είναι αναγκασμένη να το κάνει για τους γονείς της.

   ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΡΙΑ ΜΕΡΗ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ; ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ; ΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ΘΑ ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΡΕΣΟΥΝ;

Μάθετε όλη την αλήθεια στο: «Το ημερολόγιο μιας ξενέρωτης, Ιστορίες από ένα όχι και τόσο δημοφιλές πάρτι γκερλ».

Leave a Reply