ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

Δύο παιχνιδάκια για σήμερα, ένα στη Γλώσσα και ένα στα Μαθηματικά !

  1.  ΓΛΩΣΣΑ: Ακολουθήστε προσεκτικά τους κανόνες! Στο παιχνίδι που θα δείτε παρακάτω, πρώτα πατάτε πάνω στην πεταλούδα για να ξεκινήσετε και για να πάρετε οδηγίες. Έπειτα, σας εμφανίζονται έξι σειρές από μπερδεμένα γράμματα. Πρέπει να κάνετε αναγραμματισμό, δηλαδή να βάλετε τα γράμματα στη σωστή σειρά. Μελετήστε τα γράμματα και πατήστε πρώτα αυτό που πιστεύετε ότι είναι πρώτο, μετά αυτό που είναι δεύτερο κτλ. ! Στο τέλος θα πρέπει να βρείτε 6 λέξεις ! Το λινκ είναι το παρακάτω :
    Αφότου βρείτε τις λέξεις, θέλω με τις λέξεις αυτές να φτιάξετε στο ΄΄Εξ αποστάσεως τετράδιο΄΄ σας μια παράγραφο όπου θα διηγηθείτε μια φανταστική ιστορία ! Προσοχή ! Πρέπει να χρησιμοποιήσετε και τις έξι λέξεις ! Επίσης, μην ξεχνάτε ότι πρέπει να φτιάξετε μικρές, ολοκληρωμένες προτάσεις, να τις συνδέσετε μεταξύ τους με συνδετικές λέξεις και να βγάζουν ένα ωραίο και σωστό νόημα !
    Στο τέλος, να φτιάξετε και μια ωραία ζωγράφια με την οποία  θα δίνετε εικόνα στην ιστορία σας !
2. ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ : Συνεχίζουμε την επανάληψή μας στους δεκαδικούς αριθμούς. Θυμόμαστε την αξία θέσης του κάθε ψηφίου στους δεκαδικούς αριθμούς. 


  
Έπειτα, παίζουμε το παρακάτω παιχνίδι, όπου πατάμε απλά πάνω στην πράσινη καρτέλα για να ταιριάξουμε το παζλ ! 


Καλή συνέχεια! 

Υ.Γ. Αγαπητοί γονείς για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να μου στείλετε email στο bitzarakisgiannis@gmail.com


Leave a Reply