Κάποιες προτάσεις για το Σαββατοκύριακο !

1. Ο σύλλογος ΑΡΧΕΛΩΝ για την προστασία της θαλάσσιας χελώνας διοργανώνει την παρακάτω πολύ ενδιαφέρουσα δραστηριότητα :

Παιδιά - χρειαζόμαστε την έμπνευσή σας!

Ξεμείνατε σπίτι; Όλοι και όλες μας! Έχετε χαρτί και μολύβι;
Χελωνοπρόκληση 1: φτιάξτε μία ιστορία με τον τίτλο: «Η θαλάσσια χελώνα και το μπαλάκι του πινγκ πονγκ». Η ιστορία μπορεί να είναι γραπτή, θεατρική, ζωγραφιστή, ηχητική, ενα κομιξ, δεν υπάρχει περιορισμός στο μέγεθος ή τη μορφή!
Θα πρέπει να μας τη στείλετε μέχρι τη Δευτέρα 23 Μαρτίου, τα μεσάνυχτα, στο email education@archelon.gr ή με μήνυμα εδώ, στη σελίδα μας στο Facebook.
Η κριτική επιτροπή θα βραβεύσει την πιο ευφάνταστη και ολοκληρωμένη ιστορία! Όλες οι δημιουργίες θα φιγουράρουν στην ιστοστελίδα μας και στη σελίδα μας στο facebook.
#μενουμεσπιτι #χελωνοπροκληση #turtlechallenge

2. Μπορείτε να παίξετε το παρακάτω κουίζ συνεχίζοντας τη χθεσινή σας επανάληψη !
(Αγαπητοί γονείς, θα χρειαστεί να συνδεθείτε με το email σας)

3. Το Scribd, μία από τις μεγαλύτερες ψηφιακές βιβλιοθήκες του κόσμου, ανακοίνωσε ότι προσφέρει δωρεάν πρόσβαση για τις επόμενες 30 ημέρες σε όλους, ξεκλειδώνοντας ολόκληρη τη συλλογή του.

https://www.scribd.com/

Καλό Σαββατοκύριακο ! 
Υ.Γ. Αγαπητοί γονείς, θα σας παρακαλέσω και πάλι όσοι παρακολουθείτε τη σελίδα να αφήσετε ένα σχόλιο με το όνομα του παιδιού σας κάτω από αυτή εδώ την ανάρτηση. Ευχαριστώ !


Leave a Reply