Συμφωνική Ορχήστρα (κρουστά – β’ μέρος)

Το ψηφιακό βιβλίο για τα κρουστά όργανα της Συμφωνικής Ορχήστρας θα μας γνωρίσει κάποια απο τα πολλά κρουστά μουσικά όργανα που υπάρχουν σε μια ορχήστρα, θα μας εξηγήσει την χρησιμότητά τους και θα μας δείξει πώς να φτιάξουμε το δικό μας τύμπανο! Προετοιμαστείτε γιατί το σώμα μας θα γίνει κρουστό όργανο...

https://read.bookcreator.com/RFSTt6EOXMVyaauEnWieD7JyzEH3/iumCQPqiTvq4kgLEyxWQ-w

Συμφωνική Ορχήστρα (κρουστά – α’ μέρος)

Το ψηφιακό βιβλίο για τα κρουστά όργανα της Συμφωνικής Ορχήστρας θα μας γνωρίσει κάποια απο τα πολλά κρουστά μουσικά όργανα που υπάρχουν σε μια ορχήστρα αλλά και θα μας εξηγήσει την χρησιμότητά τους. Για να δούμε τι έχει να μας πει ο Μαέστρος για αυτή την παρεξηγημένη ομάδα μουσικών οργάνων..

https://read.bookcreator.com/RFSTt6EOXMVyaauEnWieD7JyzEH3/eYobpfK-S9au2E8VEtOUCQ

Συμφωνική Ορχήστρα (χάλκινα πνευστά)

Το ψηφιακό βιβλίο για τα χάλκινα πνευστά της Συμφωνικής Ορχήστρας έφτασε!! Σε αυτό θα γνωρίσουμε την τρομπέτα, το τρομπόνι, το γαλλικό κόρνο και την τούμπα! Ακόμη, θα ακούσουμε μουσικές απο τις αγαπημένες μας ταινίες και τα χάλκινα αλλά και θα τραγουδήσουμε!

https://read.bookcreator.com/RFSTt6EOXMVyaauEnWieD7JyzEH3/gMYl_q9XQJ6G-Svatsi_uA

Συμφωνική Ορχήστρα (ξύλινα πνευστά – β΄μέρος)

Πάμε να δούμε τη συνέχεια του ψηφιακού μας βιβλίου για τα ξύλινα πνευστά! Θα γνωρίσουμε το όμποε, το φαγκότο (και τον μεγάλο αδελφό του),το αγγλικό κόρνο και θα δούμε διάφορους συνδυασμούς μουσικών οργάνων!

https://read.bookcreator.com/RFSTt6EOXMVyaauEnWieD7JyzEH3/6WTj7fwWTuya0HMDhPBPRg

Συμφωνική Ορχήστρα (ξύλινα πνευστά – α’ μέρος)

Σε αυτό το ψηφιακό βιβλίο θα γνωρίσουμε κάποια από τα ξύλινα πνευστά της Συμφωνικής Ορχήστρας. Θα δούμε το φλάουτο, το κλαρινέτο, το σαξόφωνο και κυρίως θα ακούσουμε  μουσική από τις αγαπημένες μας ταινίες!!!

https://read.bookcreator.com/RFSTt6EOXMVyaauEnWieD7JyzEH3/kdumrl1mS5ebuT5q7RVpTw

Συμφωνική Ορχήστρα (έγχορδα – β’ μέρος)

Στο δεύτερο μέρος του ψηφιακού βιβλίου μας για τα έγχορδα της Συμφωνικής Ορχήστρας θα γνωρίσουμε την άρπα και το πιάνο.. Και όμως το πιάνο έχει μέσα στο σώμα του πολλές χορδές! Ακόμα, θα γνωρίσουμε δυο συνθέτες, τον Σοπέν και τον Λιστ και θα δούμε μικρούς πιανίστες!

https://read.bookcreator.com/RFSTt6EOXMVyaauEnWieD7JyzEH3/daNjvaTkTDmqArvgjiic9g

Κατασκευές μουσικών οργάνων (κουδουνάκια)

Коυδουνάκια 

Σήμερα θα φτιάξουμε κουδουνάκια χρησιμοποιώντας ανακυκλώσιμα υλικά που μπορούμε να βρούμε στο σπίτι μας..

 

 

Συμφωνική Ορχήστρα (έγχορδα – α’ μερος)

Πάμε να γνωρίσουμε διαφορετικές ομάδες και μουσικά όργανα της Συμφωνικής Ορχήστρας ξεκινώντας από την οικογένεια του βιολιού ή αλλιώς την οικογένεια των εγχόρδων με δοξάρι. Το βιολί, η βιόλα, το βιολοντσέλο και το κοντραμπάσο θα μας κρατήσουν συντροφιά στο μουσικό μας ταξίδι...

https://read.bookcreator.com/RFSTt6EOXMVyaauEnWieD7JyzEH3/oBA8vEBsQQqj2qsndvxg3w

Μαέστρος

Ο Μαέστρος είναι ο άνθρωπος που διευθύνει, καθοδηγεί και εμπνέει όλους τους μουσικούς ώστε να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Πώς το καταφέρνει αυτό όμως χωρίς να μιλάει; Πάμε να μάθουμε τα μυστικά, να γνωρίσουμε τη δουλειά του και να ξεκινήσουμε ένα  μουσικό ταξίδι στον κόσμο της Συμφωνικής Ορχήστρας...Avanti Maestro!!!

(Πατήστε στο παρακάτω link για να διαβάσετε το ψηφιακό βιβλίο)

https://read.bookcreator.com/RFSTt6EOXMVyaauEnWieD7JyzEH3/QIxFnPGnQwShx8tQL3VoXw