Ελληνικά
Φόρτωση...

So The Story Goes… Meet Me In Istanbul

Meet Me In Istanbul

A crime mystery story about a missing English fiancee in Istanbul that will hold your  interest.Written specially for students of English, this English Language Teaching (ELT/ESL) book is an intermediate-level Macmillan Reader.  (goodreads)

Tom Smith flies to Istanbul to join his fiancée for a holiday. But Angela fails to meet him that evening as arranged and she is not at her apartment either. The next morning Tom hears some terrible news: Angela was killed in a driving accident – a week ago. Read on while listening too, to solve the mystery.

Download this to check your understanding MEET ME IN ISTANBUL

Read the summary and dothe quiz

4 Σχόλια
  1. ΧΑΛΚΙΔΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ

    Κυρία, πως γίνεται να κάνω υποβολή απάντησης;

    1. ΚΑΤΣΑΡΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

      Νικολέτα,
      Άλλοι μαθητές έχουν υποβάλει τις απαντήσεις τους. Από που έκανες το κουίζ? από το ιστολόγιο εδώ; Λογικά θα έπρεπε να καταχωρηθεί η απαντησή σου αυτόματα. Θα το κοιτάξω πώς λειτουργεί και τι μπορεί να πήγε στραβά.

      1. ΧΑΛΚΙΔΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ

        Καλησπέρα! Από από το e-me assignments το έκανα, όμως δεν μου βγάζει επιλογή υποβολής απάντησης , όπως το προηγούμενο που υπέβαλα. Δεν ξέρω γιατί!

        1. ΚΑΤΣΑΡΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

          Nikoleta,
          Όπως ειδα στην εργασία που σας ανέθεσα, σας παραπέμπω με σύνδεσμο στο ιστολόγιο όπου μπορείτε να δειτε το βίντεο και στο τέλος να κάνετε το κουίζ. Οπότε μάλλον θα έπρεπε απο εκει νακαταχωρηθει η απάντησή σου. Δεν ξέρω τι συμβαίνει την ίδια εργασία την έκανε και συμμαθητής σου στην ίδα κυψέλη οπότε…μένει να το δουμε από κοντά. Εν τω μεταξύ μπορεις να κανεις το κουίζ οσες φορές θέλεις οπότε προσπάθησε και δοκίμασε ξανά. Ειπε ςότι υπέβαλες και άλλο και δούλεψε ? Τότε δοκίμασε να δεις τι έκανες με το άλλο κουίζ , μήπως βρεις το λάθος . Θα το δούμε .
          Επίσης μπορεις να γράψεις στον τοιχο της κυψέλης σου; Εκεί μπορει να σου δώσει απάντηση κάποιος συμμαθητής σου και να λυθεί το πρόβλημα. Γενικα. ό,το προβλημα υπάρχει να το συζηταμε στον τοιχο της κυψέλης ώστε να το διαβαζουν και άλλοι και να προτείνουν λύσεις.
          Κ.Κ.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.