Παιδάκια μου, σας καλωσορίζω στην ηλεκτρονική μας τάξη!!

Γεια σας παιδιά! Πιστεύω να είστε όλοι και όλες καλά και να μένετε μέσα στο σπίτι!!!Περνάμε αρκετά δύσκολες στιγμές και αν και σε κάποιους αρέσει που δεν πηγαίνουμε σχολείο, αυτό που συμβαίνει σε όλο τον κόσμο είναι κάτι πολύ σοβαρό και χρειάζεται να το αντιμετωπίσουμε με μεγάλη υπευθυνότητα.

Έτσι λοιπόν λόγω του κορονοϊού κλείσανε τα σχολεία και αναγκαστικά πρέπει να μείνουμε στο σπίτι μας..... Ωραία θα πούμε να ξεκουραστούμε και λίγο...! Ναι... αλλά...επειδή δεν πρέπει να χάσουμε επαφή με το σχολείο μας, με την τάξη μας, τους συμμαθητές και τη δασκάλα (ΕΜΕΝΑ!!) θέλω μέσα από αυτό το ιστολόγιο (έτσι λέγεται αυτό που έχετε μπροστά σας) να προσπαθήσουμε να επικοινωνούμε καθημερινά. Κάποιες μέρες θα σας βάζω να ακούμε ένα τραγούδι και να το τραγουδάμε, άλλες μέρες να βλέπουμε μια ταινία (όπως στη κινηματογραφική μας  λέσχη θυμάστε;;;;), άλλες να διαβάζουμε κάποιο βιβλίο, εεε μπορεί να σας βάλω και καμία ασκησούλα ή κάποια εύκολη κατασκευή. Θα σας στέλνω μηνύματα και στο κινητό από την εφαρμογή viber αλλά και στο email που μου έχει δώσει ο μπαμπάς ή η μαμά σας. Αν κάποιος δεν μπορεί να τα κάνει όλα, δεν πειράζει, αρκεί να κρατάει επαφή για να μην χαθούμε εντελώς.

Σίγουρα πρέπει να μείνουμε στο σπίτι μας αλλά να μην απομονωθούμε μεταξύ μας και αυτό που θέλω να κάνουμε όλοι μαζί θα μας βοηθήσει να μείνουμε ενωμένοι! Σας χαιρετώ, σας φιλώ και περιμένω να μου απαντήσετε στο viber ή στο email ή αν θέλετε και μπορείτε να μου γράψετε σχόλιο κάτω από την ανάρτησή μου.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ!!!!! Προσπαθήστε να κάνετε όσο πιο λίγα ορθογραφικά γίνεται!

Leave a Reply