Ελληνικά

19 Μαρτίου 2024 αρχείο

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ

Το ελαιόλαδο αποτελεί έναν από τους βασικότερους πυλώνες της Μεσογειακής διατροφής, γιατί είναι ένα από τα πιο υγιεινά λίπη, πλούσιο σε καλά λιπαρά και αντιοξειδωτικές ουσίες. Η θέση του είναι ξεχωριστή στην ελληνική κουζίνα, καθώς αποτελεί το βασικό διατροφικό συστατικό σε πάρα πολλές συνταγές και πιάτα της ελληνικής γαστρονομίας. Ξεχωρίζει για την πλούσια γεύση του, …

Συνέχεια ανάγνωσης