Η γνώμη μου για την Eurovision

Σε λίγο καιρό πλησιάζει ο διαγωνισμός της Eurovision και έτσι αποφάσισα να γράψω ένα άρθρο σχετικό με αυτό.

Αρχικά, θα ήθελα να μιλήσω για το ελληνικό τραγούδι:

 

Η Στεφανία έχει μια πολύ ωραία φωνή. Παρ' όλα αυτά, το τραγούδι δεν με ξετρέλανε, δηλαδή έχω ακούσει πολύ καλύτερα τραγούδια. Επίσης, το βίντεο κλιπ δεν μου άρεσε καθόλου, αφού φαινόταν πολύ ψεύτικο. Θα προτιμούσα να έχει γυριστεί έξω, σε φυσικούς χώρους ή να έχουν προσέξει λίγο περισσότερο τα γραφικά. Τώρα, το πως θα το μεταφέρουν στην σκηνή είναι ένα άλλο θέμα. Δεν πιστεύω πως θα κερδίσουμε, αλλά πιστεύω πως θα τα πάμε αρκετά καλά.

 

Το τραγούδι της Κύπρου:

 

Η αλήθεια είναι πως και το τραγούδι και το βίντεο κλιπ της Κύπρου μου άρεσε περισσότερο από της Ελλάδας. Ο ρυθμός του και η μουσική του ήταν πιο κοντά στην μουσική που ακούω. Επίσης, μου είναι πιο εύκολο να φανταστώ πως μπορούν να το μεταφέρουν στην σκηνή.

 

Το αγαπημένο μου τραγούδι:

 

Το τραγούδι που μου αρέσει πιο πολύ απ' όλα είναι του Ισραήλ. Έχει πάρα πολύ ωραίο ρυθμό, και το βίντεο κλιπ είναι πραγματικά τέλειο! Η φωνή της τραγουδίστριας είναι εντυπωσιακή και νομίζω πως το αποτέλεσμα είναι μαγευτικό.

 

Ποιο είναι το δικό σας αγαπημένο;

 

Στο παραπάνω βίντεο υπάρχουν τα ρεφρέν από κάθε τραγούδι. Γράψτε μου στα σχόλια ποιο είναι το δικό σας αγαπημένο τραγούδι, καθώς και την γνώμη σας για τα τραγούδια της Ελλάδας και της Κύπρου

10 comments on “Η γνώμη μου για την Eurovision

 1. Εγώ πιστεύω πως δεν έχει σημασία το βίντεο κλιπ

  Εμένα το αγαπημένο μου τραγούδι είναι της Ουκρανίας

 2. Αρχικά, πιστεύω πως εφόσον θα διαγωνιστούν σε σκηνή, όχι όπως πέρυσι το video clip δεν παίζει κανέναν ρόλο. Έχει βγει για τυπικούς λόγους. Σημασία έχει η παρουσίαση στην σκηνή. Επίσης δεν μου άρεσε που η Κύπρος μέσα στο video clip με το τραγούδι για την eurovision έβαλε διαφήμιση σαμπουάν. Το θεώρησα άκυρο. Προσωπικά, δεν με ξετρέλανε κανένα τραγούδι. Έχω ακούσει και καλύτερα. Π.χ. η Ρωσία έχει πολύ ωραία Ρώσικα τραγούδια. Αυτό δεν μου άρεσε. Και γενικά, κανένα τραγούδι δεν ήταν τέλειο.

  1. Επειδή το έψαξα αυτό που είπες για το El diablo. Η σκηνή με την διαφήμηση προβλήθηκε μόνο στο Video Clip της Panic Records (προφανώς για να κερδίσουν χρήματα).Αν ψάξεις το τραγούδι στο Official Κανάλι της Eurovision θα δεις ότι η σκηνή με το σάμπουαν δεν υπάρχει.

 3. Μου αρέσουν πολύ όλα αλλά ,παρόλο που δεν έχει πολύ ρυθμό, μου αρέσει κι της Γαλλίας.

 4. εμένα το αγαπημένο μου ήταν της Σουηδίας, το voices

 5. Η Στεφανία έχει καταπληκτική φωνή! Το βίντεο κλιπ δεν έχει καμία σχέση με τη νίκη. Επίσης η Στεφανία μας έφερε στη δεκάδα μετά από χρόνια! Θα πρέπει να την ευχαριστούμε και όχι να την κακολογουμε. Το τραγούδι της Κύπρου μιλάει για τον έξω από δω! Οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί σ’αρέσει. Εμένα μου άρεσε και το Matta Hari! Δεν κρίνουμε ένα βιβλίο απ’ το εξώφυλλο!

  1. Δεν μου αρέσουν τα λόγια, μου αρέσει η μουσική, ο ρυθμός και η φωνή της Έλενας Τσαγκρινού. Επίσης, όλα αυτά που λέει το τραγούδι είναι μεταφορικά, μιλάει για μια παλιά της σχέση. Συμφωνώ πως το Mata Hari είναι ένα πολύ ωραίο τραγούδι και πιστεύω πως θα έπρεπε να πάει καλύτερα.

 6. Εμένα μου άρεσε το τραγούδι της Ελλάδας,αλλά το αγαπημένο ήταν της Ιταλίας πρώτα πρώτα γιατί είμαι λάτρης της Ιταλίας,δεύτερον γιατί είχε πολύ βαθύ νόημα όσοι ξέρουν Ιταλικά ή έχουν διαβάσει τη μετάφραση του τραγουδιού όπως έχω κάνει και εγώ θα καταλάβουν το νόημα του τραγουδιού που είναι να μην ασχολούμαστε με τις ζωές των άλλων και τρίτων γιατί όσοι είναι στην μπάντα είναι κουκλιά ειδικά ο τραγουδιστής ο Damiano.Σε όσους δεν άρεσε το τραγούδι έχω να πω ότι κάτι θα του βρήκαν οι κριτές και το κοίνο και θα το ψήφισαν μάλλον το νόημα.Παρ όλα αυτά το τραγούδι της Ελλάδας και της Κύπρου και κάποια άλλα τα βρήκα εξαιρετικά.

  1. Ναι, μου άρεσε και εμένα πάρα πολύ το νόημα του τραγουδιού της Ιταλίας!!!

Leave a Reply