Ένας χρόνος πέρασε…

Στις 10/11/ 2020, δηλαδή πριν από ακριβώς έναν χρόνο ανέβασα το πρώτο μου άρθρο... Το άρθρο αυτό μιλούσε για την ισότητα τον φύλων και το έγραψα τελείως αυθόρμητα. Για να γιορτάσω αυτή την επέτειο σήμερα θα ανεβάσω διπλό άρθρο (Μπορείτε να βρείτε το άλλο άρθρο εδώ).  Σε αυτό το άρθρο, έναν χρόνο μετά την αρχή αυτού του blog, θα θυμηθούμε μαζί τις καλύτερες στιγμές του Blog και θα σας αποκαλύψω τα αγαπημένα μου άρθρα. Ξέρω πως έχω να γράψω άρθρο πάρα πολύ καιρό, όμως επέστρεψα και θα προσπαθώ να ανεβάζω τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα, χωρίς όμως να υπόσχομαι πως θα είμαι πάντα συνεπής. Επίσης, θα ήθελα να μου γράψετε στα σχόλια ιδέες για άρθρα που σας ενδιαφέρουν. Τι λέτε, ξεκινάμε;

Προσωπικά, το αγαπημένο μου άρθρο είναι το άρθρο όπου μιλάω για τα κορίτσια του Νεπάλ (Μπορείτε να το δείτε εδώ). Ο λόγος που αγαπώ το συγκεκριμένο άρθρο είναι γιατί μαθαίνω στον κόσμο την αδικία που υπάρχει στον κόσμο. Η αλήθεια είναι πως κρύβει μέσα του αισιοδοξία, αφού βλέπουμε πως υπάρχουν και χειρότερα και πρέπει πάντα να προσπαθούμε για το καλύτερο.

Ένα ακόμη άρθρο που λατρεύω είναι το άρθρο με τα sms της καραντίνας (μπορείτε να το βρείτε εδώ). Το θεωρώ πολύ αστείο και αν με έχετε παρακολουθήσει καιρό ίσως να έχετε καταλάβει το πάθος μου για την (παλιά) ελληνική τηλεόραση. Ο διαγωνισμός δεν έγινε ποτέ διότι δεν είχα αρκετές συμμετοχές, αλλά εάν δω αρκετές απαντήσεις τότε θα ισχύσει ξανά.

Θα ήθελα πολύ να μου ψηφίσετε στα σχόλια πιο είναι το αγαπημένο σας άρθρο και σε αυτό που θα πάρει τις περισσότερες ψήφους θα προσπαθήσω να κάνω ένα δεύτερο part.

Για να μην χάνετε κανένα νέο άρθρο κάντε αίτημα σύνδεσης εδώ ή στείλτε μου e-mail στο mariasblog.03@hotmail.com για να ενημερώνεστε από εκεί.

 

One thought on “Ένας χρόνος πέρασε…

Leave a Reply