Ευτυχισμένοι μαζί: 5+1 πράγματα που ίσως να μην ξέρατε για την σειρά

Είναι σίγουρα μία από τις καλύτερες οικογενειακές σειρές που έχουν περάσει από την ελληνική TV. Παρ' όλα αυτά, όσο και αν μας άρεσε μπορεί να υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που να μας ξεφεύγουν. Πάμε, λοιπόν, να δούμε 5+1 πράγματα που ίσως να μην ξέρατε για την διάσημη σειρά.

1.Που βασίστηκε

Η σειρά βασίστηκε στην ισπανική κωμωδία Los Serrano, την οποία έφτιαξαν ο Daniel Écija και ο Álex Pina η οποία είχε 5 σεζόν.

2. Τηλεθέαση

Όταν η σειρά παίχτηκε πρώτη φορά το 2008 περίπου 2.000.000 τηλεθεατές παρακολουθούσαν κάθε επεισόδιο. Επίσης, όταν παίχτηκε σε επανάληψη το 2012 έκανε ξανά αρκετά καλά νούμερα, αυτή την φορά με 1.000.000 τηλεθεατές.

3. Συνεργασία

Όλοι οι ηθοποιοί υποστηρίζουν πως είχαν μια εξαιρετική συνεργασία, πως τα γυρίσματα είχαν πολύ καλές συνθήκες και πως ήταν μια δουλειά που σίγουρα θα ξαναέκαναν. Η μόνη που -δικαίως- δεν πέρασε πολύ καλά στην σειρά ;ήταν η Ιωάννα Πηλιχού (Εύα) καθώς απέκτησε πολύ γρήγορα δημοσιότητα την οποία ήταν δύσκολο να διαχειρισθεί.

4. Αμοιβή 

Στις εξαιρετικές συνθήκες των γυρισμάτων συμπεριλαμβάνονται και οι πολύ καλές αμοιβές των συμμετεχόντων στη σειρά. Πρόσφατα η ηθοποιός Αλεξάνδρα Παντελάκη, που έπαιξε την Ιφιγένεια, δήλωσε ότι έπαιρνε 1000 ευρώ καθαρά ανά επεισόδιο και υπήρχαν περιπτώσεις που η ίδια σε μία μόλις ημέρα να ολοκλήρωνε τις σκηνές της για τρία επεισόδια.

5. Τρίτος κύκλος

Ήταν απόφαση του Γιάννη Μπέζου να μην υπάρξει τρίτος κύκλος, παρόλο που η σειρά ήταν επιτυχημένη. Αυτό συνέβη διότι στην ισπανική σειρά η ηθοποιός που υποδυόταν την βασική πρωταγωνίστρια  έπρεπε να αποχωρήσει, με αποτέλεσμα στο σενάριο η ίδια να πεθαίνει. 

+1.Σαν αληθινή οικογένεια

Η Εύα Δαέλη (Φίφη) είχε αποκαλύψει προ καιρού ότι στην πρώτη συνάντηση του καστ, πριν την έναρξη των γυρισμάτων, όταν ξεκίνησαν οι ηθοποιοί την ανάγνωση του σεναρίου, ο μικρός – τότε – Σάββας Σαλίπας (Γιαννάκης) άρχισε να κλαίει. Αμέσως ο Γιάννης Μπέζος και η Κατερίνα Λέχου ηρέμησαν τον μικρό, ο οποίος μόλις χαλάρωσε άρχισε να διαβάζει και τα λόγια των υπολοίπων. Γενικότερα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων οι δυο μεγάλοι πρωταγωνιστές ήταν πολύ κοντά στα παιδιά, τους έδιναν παραπάνω ατάκες από όσες είχαν στο σενάριο και τους έβαζαν και σε παραπάνω σκηνές από όσες προβλεπόταν. 

Εσείς πόσα από αυτά ξέρατε; Γράψτε στα σχόλια για ποια άλλη σειρά θέλετε να βρω πληροφορίες.

3 comments on “Ευτυχισμένοι μαζί: 5+1 πράγματα που ίσως να μην ξέρατε για την σειρά

  1. Τα μόνα που ήξερα ήταν ότι είχε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλή τηλεθέαση και ότι είχαν καλή συνεργασία!
    Όλα τα άλλα υπέροχα! η σειρά είναι φανταστική.
    Μόνο που νομίζω ότι στο 3. σου διέφυγε το όνομα της ηθοποιού.

Leave a Reply