Συστατικά
- 420 γρ. φύλλα σφολιάτας
- 50 γρ. σάλτσα BBQ
- 4 λουκάνικα, Φρανκφούρτης
- 1 κ.γ. ρίγανη
- 50 γρ. mix τυριών
- 1 κρόκο, αραιωμένο με 1 κ.σ. νερό
Για το σερβίρισμα
- σπιτική κέτσαπ
- μουστάρδα
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 190ο C στον αέρα.
- Απλώνουμε τη σφολιάτα στον πάγκο εργασίας μας και την κόβουμε στη μέση από τη μικρή πλευρά.
- Στο κέντρο της κάθε σφολιάτας απλώνουμε τη σάλτσα bbq, βάζουμε τα λουκάνικα και πασπαλίζουμε με τα τυριά.
- Απλώνουμε περιμετρικά τον αραιωμένο κρόκο και τυλίγουμε σε 2 ρολά.
- Μεταφέρουμε τα ρολά σε ταψί με λαδόκολλα και κόβουμε το κάθε ρολό σε τέσσερα κομμάτια. Αλείφουμε με τον αραιωμένο κρόκο όλη την επιφάνεια από τα λουκανικοπιτάκια και ψήνουμε για 20-25 λεπτά.
- Σερβίρουμε με κέτσαπ και μουστάρδα.
1 comment
Ωραίο το άρθρο σου!