Συστατικά
- 100 γρ. σπανάκι, τα φύλλα του
- 40 γρ. σπόρους τσία
- 50 γρ. νιφάδες βρόμης
- 800 γρ. γάλα αμυγδάλου, άγλυκο
- 20 γρ. σκόνη πρωτεΐνης, ορός γάλακτος, με γεύση βανίλια
- 1 κ.σ. μέλι
- 2 μπανάνες, ώριμες
- 300 γρ. σμέουρα (raspberries), + 100 γρ., για το σερβίρισμα
- 100 γρ. μύρτιλα (blueberries), για το σερβίρισμα
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Χτυπάμε στο μπλέντερ τα φύλλα σπανακιού, τους σπόρους τσία, τις νιφάδες βρόμης και το μισό γάλα αμυγδάλου για 1 λεπτό μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά μεταξύ τους.
- Αδειάζουμε το μείγμα στα ποτήρια. Μεταφέρουμε τα ποτήρια στο ψυγείο και αφήνουμε για 1 ώρα περίπου να σφίξει το μείγμα ελαφρά.
- Ξεπλένουμε το μπλέντερ. Προσθέτουμε την πρωτεΐνη σε σκόνη, το μέλι, το υπόλοιπο γάλα, τις μπανάνες, τα σμέουρα και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά μεταξύ τους.
- Αδειάζουμε το μείγμα στα ποτήρια και σερβίρουμε με μύρτιλα και σμέουρα
1 comment
Ωραίο το άρθρο σου!