Τέλος πια τα πλαστικά!

Γειά blog friends😀😀😀😀! Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη, γιατί έμαθα ότι τα πλαστικά αντικείμενα που δε μπορούν να ανακυκλωθούν καταργήθηκαν σε όλη την Ελλάδα! Είναι υπέροχο! Έτσι θα βλάπτουμε λιγότερο το περιβάλλον🌲 και το σημαντικότερο οι θάλασσες🌊 θα είναι πλέον πιο ελεύθερες.

Αφού έχουν καταργηθεί αυτά θα πρέπει πρώτα να σας πω ένα τεράστιο Ευχαριστώ!, γιατί απ' το πρώτο άρθρο που έκανα για το περιβάλλον🌲(εδώ) με βοηθήσατε. Δεύτερον, τώρα πια θα πρέπει να χρησιμοποιείται τις οδηγίες που σας έδωσα στο δεύτερο άρθρο που έκανα για το περιβάλλον🌲 (εδώ). Τρίτον, λογικά θα αλλάξουν κάποιοι κάδοι🗑 στο τρίτο άρθρο που έκανα για το περιβάλλον🌲 (εδώ). Πιστεύω ότι θα αλλάξουν ο μπλε κάδος🗑 και ο συμβατικός-πράσινος κάδος🗑. Μάλλον ο μπλε κάδος🗑 δε θα δέχεται πλαστικά αντικείμενα που δε μπορούν να ανακυκλωθούν και ο συμβατικός-πράσινος κάδος🗑 δε θα δέχεται πλαστικά αντικείμενα που δε μπορούν να ανακυκλωθούν ή δε θα υπάρχει άλλο πια.

Επίσης όλοι λένε ότι τα πλαστικά καλαμάκια θα αντικατασταθούν με τα χάρτινα καλαμάκια. Εγώ, επειδή έχω χρησιμοποιήσει τέτοιο καλαμάκι θέλω να σας πω ότι μπόρεσα να το χρησιμοποιήσω μόνο τρεις φορές. Βέβαια το δικό μου καλαμάκι ήταν πιο χοντρό απ' αυτά που θα χρησιμοποιείται τώρα. Αυτά που θα χρησιμοποιείται τώρα λογικά θα μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε μόνο μια φορά, με το ζόρι δύο.

Ελπίζω να σας άρεσε το άρθρο!

8 comments

Skip to comment form

  1. Φοβερό άρθρο!!

    1. Σ’ ευχαριστώ, Ανδριάνα!

  2. Απίστευτο άρθρο!
    Χαίρομαι για αυτό που έγινε! Δεν πρέπει να βλάπτουμε το περιβάλλον!

    1. Σ’ ευχαριστώ για το σχόλιο, Ευσταθία!

  3. Χαίρομαι πάρα πολύ! Και εγώ το παρατήρησα αυτό για τα καλαμάκια! Υπέροχο άρθρο!

    1. Σ’ ευχαριστώ για το σχόλιο, Ελένη!

  4. Υπέροχο άρθρο!!! Επίσης αυτό είναι καλό γιατί δεν είναι καθόλου καλό να βλάπτουμε το περιβάλλον.

    1. Σ’ ευχαριστώ για το σχόλιο, Αθανασία-Νικολία!

Leave a Reply