I am back!

Αγαπητοί blog friends μου😃😃, μου λείψατε τόσο πολύ! Μετά από πολύ σκέψη αποφάσισα να ξανανοίξω το blog μου! Το αποφάσισα αυτό χθες και είπα σήμερα να κάνω τη νέα αρχή!

Λοιπόν, είχα μπει στην e-me, επειδή βαριόμουν λίγο και δεν είχα τίποτα άλλο να κάνω. Έτσι είδα το τελευταίο άρθρο μου και τα σχόλιά του και πραγματικά συγκινήθηκα. Έπειτα σκέφτηκα ότι μπορώ να βρω λίγο ελεύθερο χρόνο για το blog μου, αλλά και για εσάς και κάπως έτσι γύρισα πάλι εδώ!

Θα προσπαθώ να κάνω όσο πιο πολλά άρθρα μπορώ, ειδικά στις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Σας υπόσχομαι ότι θα παρακολουθώ και πάλι τα blog σας και ότι θα σκέφτομαι συνέχεια καινούριες ιδέες για άρθρα! Ελπίζω να με συγχωρήσετε για το τελευταίο άρθρο μου. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση!

ΥΓ: Έρχονται ολοκαίνουρια άρθρα από 'βδομάδα!

11 comments

Skip to comment form

  1. Τέλεια!!!!! Είμαι πολύ ενθουσιασμένη!!! 😀 Ανυπομονώ!

    1. Χαίρομαι!

  2. Τέλειααααααααααααααααα!!!!! Εννοείται και σε συγχωρώ!!!! Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γιατί το blog σου για εμένα είναι το καλύτερο blog και η αλήθεια είναι πως μου έλλειψε πολύ!!!!Σου υπόσχομαι και εγώ ότι θα παρακολουθώ το blog σου και θα σου κάνω σχόλια σε όλα τα άρθρα!!! Ελπίζω να χαρείς με αυτό!!! Σου εύχομαι καλή αρχή!!!!❤️❤️❤️❤️❤️

    1. Σ’ ευχαριστώ για το σχόλιο και για τα καλά σου λόγια, Νάνσυ! Ευχαριστώ για την κατανόηση! Χαίρομαι!

      1. Παρακαλώ!!!

  3. Λογικό είναι να μην βρίσκει κάποιος πάντα ελεύθερο χρονο…

    Πίστεψέ με το ίδιο έκανα κι εγώ…

    1. Σ’ ευχαριστώ για το σχόλιο και για την κατανόηση, Επαμεινώνδα!

  4. Υπεροχααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!Χαίρομαι που δεν θα κλίσει το blog σου!!!!Ανυπομονώ!!!!

    1. Σ’ ευχαριστώ για το σχόλιο, Ανδριάνα! Χαίρομαι!

  5. Γειά! Είμαι πάρα μα πάρα μα πάρα μα πάρα μα πάρα……πολύ χαρούμενη που ξανάνοιξε το blog σου! Ανυπομονώ για τα καινούρια άρθρα σου ξαδερφουλα μου!💜😘

    1. Ευχαριστώ για το σχόλιο, Ελένη! Χαίρομαι!

Leave a Reply