Πληροφορίες για Εμένα!

Γειά σας blog friends μου😀😀! Σήμερα αποφάσισα να κάνω αυτό το άρθρο, διότι μου άρεσε πάρα πολύ το προηγούμενό μου άρθρο (σχετικά με αυτό το θέμα) Πληροφορίες για το Blog μου! Έτσι αποφάσισα να κάνω και ένα ακόμη! Στο προηγούμενο άρθρο μου δεν απαντήσατε στο "Αν θέλετε να ξανακάνω κάποιο παρόμοιο άρθρο.", πράγμα που με προβλημάτισε. Οπότε θα σας παρακαλούσα πάρα πολύ να το απαντήσετε, γιατί θέλω πάρα πολύ να συνεχίσω να κάνω παρόμοια άρθρα! Θέλω να κάνω μια σειρά άρθρων, η οποία θα λέγεται "Πληροφορίες". Θα σας λέω, δηλαδή, διάφορες πληροφορίες για το blog μου, για εμένα, καθώς και για άλλα πράγματα (μπορείτε πάντα να μου πείτε τις ιδέες σας στα σχόλια😉)!

Από μικρή είχα όνειρα! Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω ζωγράφος! Μετά ήθελα να γίνω χορεύτρια! Τώρα θέλω να γίνω ηθοποιός-τραγουδίστρια! Ακούω και τραγουδάω συνέχεια τραγούδια! Το αγαπημένο μου είδος μουσικής είναι η pop, το αγαπημένο μου τραγούδι είναι το Baila Conmigo και η αγαπημένη μου τραγουδίστρια είναι η Selena Gomez! Μερικά χρόνια πριν ήθελα να μάθω να παίζω κιθάρα και πιάνο (πράγμα που ποτέ δεν έγινε)!

Τώρα, όμως αγαπάω περισσότερο τη μάθηση! Λατρεύω τα βιβλία, διαβάζω συνέχεια βιβλία! Ακόμη, μαθαίνω τρεις γλώσσες ταυτόχρονα! Μαθαίνω Αγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά! Φυσικά ξέρω και Ελληνικά, οπότε μπορείτε να πείτε ότι ξέρω τέσσερις γλώσσες! Η μάθηση, όμως δε σταματάει εκεί! Κάτι που αγαπώ πολύ να κάνω είναι να ταξιδεύω και να μαθαίνω καινούρια πράγματα! Θέλω να κάνω τον γύρο του κόσμου! Θέλω να πάω παντού! Αφού, όμως δεν είμαι αρκετά μεγάλη γι' αυτό ακόμη ξεκινάω τον στόχο μου από την Ελλάδα! Έχω ταξιδέψει... Δε θυμάμαι! Στη μισή Ελλάδα, μη σας πω! Μου αρέσει να επισκέπτομαι πιο πολύ νησιά! Έχω πάει και στην Αθήνα!

Όταν ήμουν μικρή πήγαινα στίβο, βόλεϊ, μπαλέτο, σκάκι, θεατρικό παιχνίδι, φροντιστήριο (ακόμη πηγαίνω), καθώς και διάφορα άλλα, τα οποία δεν τα θυμάμαι!

Πολύ πρόσφατα ανακάλυψα ότι είμαι πολύ καλή στη σχεδίαση και στη ζωγραφική! Λατρεύω τη μόδα, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ! Βλέπω ταινίες, σειρές και διάφορα βίντεο! Επίσης, μου αρέσει πολύ να κρατάω το παιδικό μου πνεύμα! Παίζω επιτραπέζια, φτιάχνω κατασκευές, κάνω διάφορα πράγματα με fimo και hama! Χαζεύω τα άλμπουμ μου και γελάω με τις αναμνήσεις μου! Κάνω βόλτες με το ποδήλατό μου! Κάτι που κάνω κάθε μέρα είναι να γράφω στο ημερολόγιό μου!

Απ' ό,τι καταλάβατε είμαι γενικά ένα περιπετειώδες άτομο, που διψάει για μάθηση! Μου αρέσει να κάνω πολλά πράγματα και να κάνω τους άλλους χαρούμενους!

Αυτά είναι τα κυρίως πράγματα για εμένα! Μπορείτε να μου γράψετε στα σχόλια αν σας αρέσει η ιδέα μου να κάνω μια σειρά άρθρων που θα λέγεται "Πληροφορίες", αν έχετε κάτι κοινό με εμένα (από αυτά που σας είπα), καθώς και ιδέες για άρθρα σ' αυτήν τη σειρά άρθρων!

ΥΓ: Ελπίζω να σας άρεσε το σημερινό άρθρο!

8 comments

Skip to comment form

  1. Πολύ ωραίο άρθρο!! Εγώ θα ήθελα να αρχίσεις αυτήν την σειρά, και αν είναι κάτι που ίσως μοιάζουμε, Θέλω να γίνω ηθοποιός και μου αρέσει να μαθαίνω καινούργια πράγματα!! Δεν έχω κάποια ιδέα ακόμα!!

    1. Σ’ ευχαριστώ για το σχόλιο, Αργυρώ! Χαίρομαι! Υπέροχα! Έχουμε κοινά! Δεν πειράζει.

  2. Τέλειο άρθρο!!! Μπορώ να πω πως από αυτά που διάβασα ακόμη και ας δεν σε ξέρω προσωπικά είσαι ένα πολύ περιπετειώδες και δημιουργικό κορίτσι γεμάτο χαρά!

    Όσο για τα κοινά μας πρώτον ήθελα και εγώ να γίνω τραγουδίστρια ή χορεύτρια όπως και ηθοποιός. Φυσικά βέβαια μου αρέσει πάρα πολύ και η ζωγραφική!!! Επίσης μου αρέσουν και εμένα τα βιβλία αλλά περισσότερο μου αρέσουν τα ταξίδια!!! Πηγαίνω και εγώ φροντιστήριο αλλά πάντα ήθελα να πάω χορό αλλά δεν το έκανα ποτέ. Μου αρέσει πολύ και εμένα να παίζω επιτραπέζια και να φτιάχνω κατασκευές αλλά και παζλ, Είναι από τις αγαπημένες μου ασχολίες!!! Επίσης έχω και εγώ ημερολόγιο!

    Εμένα μου άρεσε πολύ αυτή τη ιδέα που θα κάνεις μία σειρά άρθρων που θα λέγετε πληροφορίες και θέλω να κάνεις και άλλα τέτοια άρθρα! Εγώ δυστυχώς δεν έχω πολλές και καλές ιδέες….. 😞 Θα σου πρότεινα όμως να κάνεις ένα άρθρο με πληροφορίες για διάφορα μέρη του κόσμου. Ελπίζω να είναι καλή η ιδέα μου και να σου αρέσει!!! 😟🤔

    1. Σ’ ευχαριστώ για το σχόλιο και για τα καλά σου λόγια, Νάνσυ! Χαίρομαι! Υπέροχα! Έχουμε κοινά! Πολύ ωραία η ιδέα σου! Μην ανησυχείς! Οι ιδέες σου είναι τέλειες!

      1. Παρακαλώ!!! Ευχαριστώ και χαίρομαι που σου άρεσε η ιδέα μου!!!

        1. Παρακαλώ! Φυσικά και μου άρεσε!

  3. Εγώ που σε ξέρω και από μικρή τα γνωρίζω ήδη όλα αυτά! Εννοείτε πως έχουμε πολλά κοινά😊, θέλω πολύ να ξανακάνεις τέτοιο άρθρο! Εγώ μαθαίνω Γαλλικά και Αγγλικά. Μου αρέσει πολύ να πηγαίνω σε καινούρια μέρη και να δοκιμάζω καινούρια πράγματα αλλά δεν αντέχω να είμαι μέσα στο αυτοκίνητο😵🥴! Όχι πως ζαλίζομαι και τέτοια αλλά δεν μπορώ! Βαριέμαιαιαιαι…. Αυτά! Τέλειο άρθρο! Bb!

    1. Σ’ ευχαριστώ για το σχόλιο, Ελένη! Χαίρομαι! Υπέροχα! Έχουμε κοινά! Εντάξει.

Leave a Reply