Αναμνήσεις από τα καλοκαιρινά μου γενέθλια

Ένα πρωί των καλοκαιρινών μου διακοπών στην Αμμουλιανή, όπως πάντα ξύπνησα, έπλυνα το πρόσωπό μου, είδα λίγο τηλεόραση και μετά ντύθηκα για να πάω με την οικογένειά μου να φάμε πρωινό με θέα την θάλασσα. Αφού φάγαμε, πήγαμε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και έπαιξα λίγο με το τάμπλετ μου. Όταν πήγε 11:00 η ώρα φορέσαμε τα μαγιό μας για να πάμε στην θάλασσα.

Την ώρα που πήγα να βουτήξω ήρθαν όλοι οι φίλοι μας και έφεραν πολλά φουσκωτά. Αφού παίξαμε με τα φουσκωτά, κολυμπήσαμε και κάναμε βαθιές τρύπες μέσα στην άμμο μέχρι να βρούμε νερό, ξάφνικά μας φώναξαν οι γονείς. Ήθελαν να βγάλουμε μια αναμνηστική φωτογραφία, αντί όμως να βγάλουμε φωτογραφία άρχισαν να μου τραγουδάνε χρόνια πολλά επειδή είχα γενέθλια και μου κάνανε έκπληξη με τούρτα. Η τούρτα μου ήταν Harry Potter.

Αφού την φάγαμε συνεχίσαμε το παιχνίδι και κάναμε βουτιές από μια αποβάθρα. Εγώ και τα κορίτσια κολυμπήσαμε μέχρι μια σημαδούρα 2 φορές μόνες μας και 1 φορά με τις μαμάδες μας. Μετά βγήκαμε από την θάλασσα γιατί ήταν μεσημέρι και πεινούσαμε. Γι΄αυτό παραγγείλαμε μπέργκερ,χάμπουγκερ και ταυτόχρονα παίζαμε διάφορα παιχνίδια με χαρτιά. Όταν πήγε 17:00  η ώρα πήγαμε όλοι στα ξενοδοχεία μας. Εγώ με την μαμά μου πήραμε παγωτό και πήγαμε να ξεκουραστούμε.

Το απόγευμα μετά τις 19:00 πήγαμε στο κέντρο της Αμμουλιανής, κάναμε βόλτες, πήραμε πράγματα από τα μαγαζιά, φάγαμε κρέπες και μετά πήγαμε στο λούνα παρκ. Το βράδυ όλοι πήγαμε στα ξενοδοχεία μας. Πριν κοιμηθώ είδα τηλεόραση για να με πάρει ο  ύπνος.

Αυτή η μέρα θα μου μείνει αξέχαστη:)