Πως να οργανώσεις τη ντουλάπα σου για τα ανοιξιάτικα ρούχα σου (video)

  Κάθε χρόνο υπάρχουν πάντα κάποιες βασικές δουλειές που πρέπει να κάνεις όπως ας πούμε η σωστή οργάνωση της ντουλάπας σου όταν ο καιρός αλλάζει. Από καλοκαίρι προς χειμώνα και το αντίθετο υπάρχει μια σημαντική δουλειά που καμία από εμάς δεν μπορεί να παραλείψει. Φυσικά αναφερόμαστε στο ξεκαθάρισμα των ρούχων μας και στη σωστή οργάνωση της ντουλάπας μας.

Τώρα που επίσημα έχουμε μπει στην άνοιξη πρέπει να παραδεχθείς πως ήδη έχεις σκεφτεί ποια θα είναι τα σύνολα που θα σου ταίριαζαν περισσότερο αυτή τη σεζόν, με ποιο τοπ να συνδυάσεις το τζιν σορτσάκι σου αλλά και τι χρώμα μαγιό να φορέσεις κάτω από κάποιο παρεό που θα αγοράσεις. Όλες αυτές οι σκέψεις είναι της… εποχής και για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας και εμείς τις ίδιες κάνουμε, τι γίνεται όμως με τη ντουλάπα σου που χρειάζεται ένα καλό ξεσκαρτάρισμα;

Τι κι αν δεν έχεις όρεξη να κάνεις αυτή τη δουλειά, πρέπει και, σίγουρα ο τρόπος που θα σου προτείνουμε να την οργανώσεις θα σε ενθουσιάσει. Δεν αρκεί μόνο να έχεις καινούργια σύνολα, πρέπει να είναι και καθαρά τα συρτάρια σου.

Με κρεμάστρες αλλά και… έξυπνα κουτιά μπορείς να έχεις μια υπέροχη ντουλάπα που χωρά κάθε μπλουζάκι σου αλλά και κάθε φλοράλ φόρεμά σου. Λοιπόν, αν σκέφτεσαι πως το Σαββατοκύριακο πρέπει να κάνεις αυτή τη δουλειά τότε δες το παρακάτω video.

 

 

 

 

 

Το βίντεο αυτό αντιγράφτηκε από το κανάλι ''Erin Elizabeth''του  YouTube