Το νέο viral challenge που θα τιμήσουν pasta lovers

Είτε είσαι “pasta addicted” ή απλώς σου αρέσει η μαγειρική και ο πειραματισμός στην κουζίνα, τότε αυτό το food hack θα κολλήσεις. Θέλω να σου πω ότι και εγώ μόλις είδα αυτό το hack, δεν σου κρύβω ότι κάπως ενθουσιάστηκα και είπα δεν υπάρχει περίπτωση να μην το μοιραστώ μαζί σου.

Πάρε λοιπόν χαρτί και μολύβι και κράτα σημειώσεις! Τα υλικά που θα χρειαστείς είναι απλά και τα έχεις σίγουρα στην κουζίνα σου.

Υλικά:
- Μερικά ντοματίνια (τόσα όσο να καλύψουν την επιφάνεια του πυρέξ)
- Φέτα (της προτίμησης σου)
- Ελαιόλαδο
- Μπαχαρικά της αρεσκείας σου
- Αλάτι, πιπέρι
- Μακαρόνια (της αρεσκείας σου)

Πάμε τώρα να σου πω πως θα το φτιάξεις.

Αρχικά, διάλεξε ένα πυρέξ και άπλωσε μέσα τα ντοματίνια ολόκληρα, αφού τα πλύνεις πολύ καλά, μέχρι να καλύψεις την επιφάνεια του ταψιού. Ρίξε αρκετό ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και στο τέλος φτιάξε ένα κενό, στο οποίο θα βάλεις το ολόκληρο κομμάτι της φέτας, μετά ρίξε λίγο ακόμα λάδι πάνω από την φέτα για να μην καεί, άναψε τον φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου στο grill και βάλτο στο φούρνο για 15’ περίπου μέχρι να ροδίσουν.

Όση ώρα θα ψήνονται αυτά εσύ θα βράσεις τα μακαρόνια. Στο τέλος, όταν θα βγάλεις τα ντοματίνια από τον φούρνο, με ένα πιρούνι ανακάτεψε τα για να ομογενοποιηθούν (και εδώ φίλη μου είναι το πραγματικό challenge, να μην φας την λιωμένη φέτα και τα ντοματίνια από το ταψί!)

Το τελευταίο βήμα είναι να βάλεις και τα μακαρόνια μέσα στο ταψί και να τα ξανά ανακατέψεις και that’s it!! Να ορίστε και το βίντεο.

 

 

 

 

Το βίντεο αυτό αντιγράφτηκε από το κανάλι ''Cookist Wow''του  YouTube