Θα ήθελα να σας πω ότι δε θα ήθελα (ούτε και κανένας άλλος φαντάζομαι) να αντιγράφετε τα άρθρα μου και την θεματολογία μου, χωρίς καμία εξαίρεση (εκτός αν με ρωτήσετε κι συμφωνήσω).Το να παίρνει κάποιος τη δουλειά σου και να την παρουσιάζει σαν δικιά του είναι πολύ άσχημο. Άλλο φυσικά το να εμπνέεστε από ένα άρθρο μου κι να σας έρχεται μια άλλη ιδέα.  Για αυτό μην αντιγράφετε τα άρθρα μου και τη θεματολογία μου. Όπως κι τις εικόνες που έχω κάνει μόνη μου: (εκτός από κάποιες τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ΜΟΝΟ αν υπάρχει ενεργό link με τον σύνδεσμο του blog μου) Περάστε τον κέρσορα πάνω από τις εικόνες για να μάθετε περ/τερα) 

 

Ευχαριστώ!

10 thoughts on “Μην αντιγράφετε (φιλικά)”
  1. Να ρωτήσω κάτι?
    Πως βάζεις εικόνα, σε αυτούς που κάνουν σχόλια; Όπως εσύ έχεις ένα πορτοκάλι.

    1. Πάω στις ρυθμίσεις → συζήτηση και στο τέλος τις σελίδας έχει τα avatar διαλέγω όποιο θέλω (βγαίνουν αυτόματα τα σχέδια).

        1. Αύριο στις 11 θα ανεβάσω ένα μικροάρθρο για αυτό.Θα γράψω και για το θέμα που έχω. Ενδιαφέρεσαι?

  2. Συγνώμη αν σου έχω αντιγράψει κάποια άρθρα…. Μπορεί να είναι πιο παλιά και να μην τα διάβασα και να μην ήξερα πως είναι δικά σου. Αν σου έχω αντιγράψει κάποιο άρθρο θέλω να μου το πεις. Ok?

    1. Ok.Το άρθρο που είχες κάνει με την μόδα (αυτό εννοώ) είναι η περίπτωση που λέω ότι κάποιος εμπνέεται από τη δουλειά μου κι χαίρομαι γι’ αυτό.
      Το να πάρει κάποιος τα δικά σου λόγια και να τα παρουσιάσει σαν δικά σου είναι κάτι άλλο.

Leave a Reply