Η Massa Fresca είναι Πορτογαλική εφηβική σειρά παραγωγής TVI. Η σειρά έκανε πρεμιέρα στην Πορτογαλία στις 22 Απριλίου του 2016 και στην Ελλάδα στις 22 Αυγούστου του 2016 από την ΕΡΤ2

Η Μαρία Μιγκέλ είναι μια εικοσάχρονη κοπέλα, που έχει χάσει τη μητέρα της από καρκίνο. Όνειρό της ήταν να σπουδάσει τραγούδι στο Λονδίνο, αλλά οι ελπίδες της να το κάνει πραγματικότητα χάθηκαν, όταν όλες οι οικονομίες της ξοδεύτηκαν σε θεραπείες για την αρρώστια της μητέρας της.  Μαρία Μιγκέλ είναι μια εικοσάχρονη κοπέλα, που έχει χάσει τη μητέρα της από καρκίνο. Όνειρό της ήταν να σπουδάσει τραγούδι στο Λονδίνο, αλλά οι ελπίδες της να το κάνει πραγματικότητα χάθηκαν, όταν όλες οι οικονομίες της ξοδεύτηκαν σε θεραπείες για την αρρώστια της  μητέρας της. Όταν αρχίζει η ιστορία, βλέπουμε τη Μαρία να δουλεύει σε  πιτσαρία και να ζει με μια εβδομηντάχρονη γυναίκα, την οποία αποκαλεί γιαγιά, αν και δεν είναι η πραγματική γιαγιά της.


Μία μέρα, οδηγώντας το μηχανάκι της για να παραδώσει μια πίτσα, βλέπει δύο παιδιά που κινδυνεύουν να τα πατήσει ένα αυτοκίνητο, τα σώζει, αλλά η ίδια τραυματίζεται. Οι γονείς των παιδιών, που αισθάνονται τεράστια ευγνωμοσύνη για τη Μαρία, την παίρνουν στο σπίτι τους για να την περιθάλψουν. Εκεί, η Μαρία γνωρίζεται με την οικογένεια των παιδιών κι ενώ όλα πηγαίνουν καλά, οι γονείς αποφασίζουν να φύγουν ταξίδι. Η μοίρα παίζει άσχημο παιχνίδι και το ζευγάρι σκοτώνεται σε αυτοκινητικό δυστύχημα. Τώρα, η Μαρία αναλαμβάνει τη φροντίδα των παιδιών με τη βοήθεια του θείου τους, ο οποίος φαίνεται να είναι ερωτευμένος μαζί της. Η θεία τους, όμως, που έχει κι αυτή ευθύνη για την επιμέλεια των παιδιών, ενδιαφέρεται μόνο για τα χρήματα της οικογένειας και την κληρονομιά. Η σειρά είναι πολύ ωραία, με ωραία μηνύματα,πλοκή κι τραγούδια!

Main cast of Portuguese teenager series "Massa Fresca"
Το βασικό cast της σειράς

Η σειρά είναι παραγωγή της Plural Entertainment για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού TVI. Η σειρά αποτελείται από έναν κύκλο με 103 επεισόδια.

Μπορείτε να βρείτε τα επεισόδια με ελληνικούς υπότιτλους στο DailyMotion κι τα τελευταία επει/δια στο YouTube!

Πηγή: Massa Fresca – Βικιπαίδεια 

 

12 thoughts on “Massa Fresca”
  1. Λίγο λυπητερή μου φάνηκε με όλα αυτά τα ατυχήματα και τις αρρώστιες… Ελπίζω να έχει Happy End!

  2. Τέλειο άρθρο!!! Αυτή την ταινία δεν την έχω ξαναδεί αλλά μου αρέσει!!!!

Leave a Reply