Αν βλέπεις ομορφιά εκεί που δεν την βλέπουν οι άλλοι… όλα μπορούν να συμβούν. Ακόμα και ένα θαύμa!

Γεννημένος με ιδιαιτερότητες στο πρόσωπο του που τον ανάγκασαν μέχρι σήμερα να μην πάει σχολείο, ο Όγκι γίνεται ο πιο απίθανος ήρωας όταν ξεκινάει να φοιτά σε ένα δημοτικό σχολείο. Καθώς η οικογένεια του, οι συμμαθητές του και η ευρύτερη κοινωνία παλεύουν να ανακαλύψουν μέσα τους της συμπόνοια και τη αποδοχή, το ταξίδι του Όγκι θα τους αποδείξει ότι δεν μπορείς να είσαι σαν τους άλλους όταν έχεις γεννηθεί για να ξεχωρίζεις.

Wonder Movie Review (2017) - Rating, Cast & Crew With Synopsis

Η ιστορία ενός 10χρονου αγοριού με διαφορετικό πρόσωπο γίνεται μια πολύπλευρη ματιά στο τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος. Ο Όγκι αν και πάντα επιδίωκε την απομόνωση φορώντας το διαστημικό κράνος του, ξαφνικά πρέπει να αντιμετωπίσει ένα ολόκληρο σύμπαν από παιδιά που τον κοιτούν επίμονα και αδιάκριτα ενώ αποφεύγουν να τον κοιτάξουν στα μάτια. Ένα χρόνο αργότερα, άλλοτε με χιούμορ , άλλοτε με σκληρότητα και άλλοτε με όμορφο τρόπο ο Όγκι και όλοι γύρω του, αλλάζουν και αναδεικνύονται όλα αυτά που έχουν σημασία περισσότερο από οτιδήποτε στη ζωή : η φιλία, το κουράγιο και η επιλογή να είσαι ευγενής καθημερινά με οποιονδήποτε εμφανιστεί στον δρόμο σου. Το trailer:

Σκηνοθεσία: Stephen Chbosky

Πρωταγωνιστούν: Julia Roberts, Owen Wilson, Jacob Tremblay, Mandy Patinkin, Daveed Diggs

Trailer:

Δείτε την ταινία με ελληνικούς υπότιτλους ΕΔΩ.

Αυτά απ’ εμένα! Ελπίζω να σας άρεσε!

16 thoughts on “Wonder (Θαύμα)”
  1. Γειά σου, Ε_____α! Θα ήθελα να σου πω ότι έβλεπα τα διάφορα άρθρα στο blog σου και είδα αυτό το άρθρο. Δε θυμόμουν ότι είχες κάνει τέτοιο άρθρο. Θέλω να σου πω ότι δεν ήθελα να σε αντιγράψω (δεν ήξερα καν ότι το έκανα). Εγώ πρόσφατα έμαθα για Το ΘΑΥΜΑ και μου άρεσε τόσο πολύ που ήθελα να κάνω και εγώ άρθρα με αυτό το θέμα. Σου ζητάω συγγνώμη. Στενοχωρήθηκα πολύ όταν το είδα και κατάλαβα ότι, κατά κάποιον τρόπο, σε αντέγραψα. Ελπίζω να με συγχωρέσεις, διότι λυπάμαι πολύ και δε θυμόμουν ότι είχες κάνει τέτοιο άρθρο!

    1. Κατερίνα, δεν με πείραξε καθόλου! Ειλικρινά! Καταλαβαίνω ότι δεν είχες ως σκοπό να με αντιγράψεις!

      1. Χαίρομαι, που δε σε πείραξε και ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση!

  2. Φανταστικό άρθρο!!!! Ενδιαφέρον ταινία αν και δεν την είχα ξαναδεί!!!

    1. Στο συγκεκριμένο άρθρο γράφω για την ταινία.
      Εσύ εννοείς ότι έχεις διαβάσει το βιβλίο στο οποίο είναι βασισμένη;

Leave a Reply