Γεια σας! 😀 Τι κάνετε;;; Εγώ είμαι πολύ καλά και επέστρεψα με ένα ακόμη άρθρο! Σήμερα θα σας παρουσιάσω έναν πολύ ενδιαφέροντα ιστότοπο που μπορεί να σας βοηθήσει με τα blog σας

Α ς  ξ ε κ ι ν ή σ ο υ μ ε. . .

Το canva (ΕΔΩ) είναι ένας online ιστότοπος (αλλά υπάρχει και εφαρμογή) που σου επιτρέπει να δημιουργείς εικόνες, βίντεο, αναρτήσεις για εφαρμογές, λογότυπα κτλ. . Μπορεί να σας φανεί χρήσιμο και για τα blog σας αλλά και για κάποια εργασία στο σχολείο όπως π.χ. μία να φτιάξετε μία αφίσα.

Μπορείτε να δημιουργήσετε λογαριασμό με το e-mail ή τον αριθμό τηλεφώνου σας αλλά μπορείτε να αποθηκεύσετε το αρχείο στην συσκευή σας και χωρίς αυτόν.

Οι δικές μου εικόνες:  (πατήστε πάνω τους για μεγέθυνση 😉)

 

Αυτά από εμένα! Ελπίζω να σας άρεσε! Γράψτε μου κάτω στα σχόλια ποια εικόνα ήταν η αγαπημένη σας! Bye bye! 🥰

13 thoughts on “Τι είναι το «Canva»;”
  1. Πολύ ωραίο και ενδιαφέρον άρθρο!!! Εμένα πιο πολύ μου άρεσε η τρίτη!!!

  2. Εμένα μου αρέσει πολυυυυυ η πρώτη και η τρίτη!!!!! Φοβερό άρθρο!!💗

  3. Η 5η εικόνα ήταν τέλεια! Πραγματικά ολόσωστη!<3 Και εγώ την χρησιμοποιώ-χάρης εσένα😅- για να φτιάξω εικόνες! Τέλειο άρθρο!

  4. Πολύ καλό !! Τι φάση ; Πριν από λίγο έφτιαξα και εγώ ένα άρθρο για το Canva … θα ανεβεί την Παρασκευή . Χρεισημοποιω και εγώ πολύ το Canva και έχω λογαριασμό , κυρίως για να φτιάχνω βίντεο ..

  5. Γεια, τέλειο άρθρο, το canva είναι όντως πολύ χρήσιμο, το χρησιμοποιώ κι εγώ για το blog μου , όλες οι εικόνες είναι υπέροχες αλλά μου αρέσει αυτή με την Ιαπωνία περισσότερο!!

Leave a Reply