ΑΠΑΓΟΡΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ

Η Νατάσσα Μποφίλιου αποτελεί μια από τις πιο ταλαντούχες τραγουδίστριες του έντεχνου καλλιτεχνικού χώρου. Με την ιδιαίτερη φωνή της και τον εναλλακτικό της χαρακτήρα έχει καταφέρει να κερδίσει το κοινό όλα αυτά τα χρόνια. Παρακάτω θα βρείτε κάποιες πληροφορίες για την αγαπημένη τραγουδίστρια:

  • Η Νατάσσα Μποφίλιου είναι 38 ετών αφού γεννήθηκε στις 18 Απριλίου 1983
  • Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα
  • Αποφοίτησε από τα εκπαιδευτήρια Δούκα και σπούδασε στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ
  • Έχει πτυχίο πιάνου και θεωρίας από το Ελληνικό Ωδείο, επιπλέον αποφοίτησε από το Ωδείο Φίλιππος Νάκας.
  • Είναι παντρεμένη με τον Φίλιππο Κορτσέλη από το 2018
  • Το 2005 κυκλοφόρησε από την Μικρή Άρκτο ο πρώτος της προσωπικός δίσκος σε στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου και μουσική του Κώστα Τσίρκα, με τίτλο “Εκατό μικρές ανάσες”.
  • Το 2006 συμμετείχε στον δίσκο “Πεθαίνοντας στην Αθήνα” του Σταμάτη Κραουνάκη, που κυκλοφόρησε από την Λυχνία και περιείχε την μουσική από την ομώνυμη ταινία του Νίκου Παναγιωτόπουλου.

Μου αρέσει πάρα πολύ η Μποφίλιου και λατρεύω τα τραγούδια της! ❤ Αν ψάξετε είναι πολύ ωραία τα live της και η συνεντεύξεις της! Φαίνεται εκπληκτικός και καλλιεργημένος άνθρωπος. Παρακάτω είναι κάποια από τα αγαπημένα μου τραγούδια της:

 

Αυτά από εμένα! Γράψτε μου στα σχόλια ποιο είναι το αγαπημένο σας τραγούδι και με ποιον/ποια τραγουδιστή/στρια θέλετε να κάνω μετά! Bye bye! 🎼

Υ.Γ.= Σε κάποιες κατηγορίες πρόσθεσα περίληψη, μπορείτε να το δείτε πατώντας πάνω τους! Επίσης, τώρα με τα σχολεία δεν θα ανεβάζω πολύ συχνά, αλλά ελπίζω ότι θα υπάρχει τουλάχιστον άρθρο κάθε 1,5 εβδομάδα!

And remember.. your mental health is more important than school Sending much love <3

10 thoughts on “Τραγούδια της Νατάσσας Μποφίλιου”
  1. Γειααα! Τι κάνεις;; Τέλειο άρθρο! Ευχαριστώ πολύ που άνοιξες και μ πτοώ να σχολιάζω 😜❤️
    Έχω ακούσει τραγούδια της αλλά … ( κοίτα δεν μου αρέσουν γενικώς τα ελληνικά τραγούδια …)

    1. Γειαα! Καλά είμαι. Εσύ; Παρακαλώ, είδα το σχόλιο σου στο blog της Χριστίνας και άνοιξα τα σχόλια <3

  2. Τέλειο άρθρο! Πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες! Εγώ ήξερα μερικά από τα τραγούδια που έβαλες και όντως είναι πολύ ωραία! Εγώ γενικά ακούω περισσότερο ξένη μουσική και το αγαπημένο μου τραγούδι λέγεται For no one και είναι των Beatles. Nα κάνεις και για άλλους τραγουδιστές (αν θες φυσικά) γιατί μου αρέσει πολύ να ανακαλύπτω νέα μουσική και καλλιτέχνες! Επίσης συμφωνώ με αυτό που έγραψες στο τέλος<3

Leave a Reply