Οι δικές σας ιδέες

Καλησπέρα σας. Δεν είναι Σάββατο όμως νιώθω πως πρέπει να ανεβάσω αυτό το άρθρο. Θα ήθελα να δω αν σας αρέσει το Blog μου, οπότε θα σας παρακαλούσα να το αξιολογήσετε. Δείτε παρακάτω πως.

  1. 💜💜💜💜💜   (Υπέροχο)
  2. 💜💜💜💜        (Αρκετά Καλό)
  3. 💜💜💜             (Καλό)
  4. 💜💜                  (Έτσι κι έτσι)
  5. 💜                        (Χάλια)

 

Και έπειτα θα σας παρακαλούσα να μου πείτε τι είδους άρθρα σας ενδιαφέρουν για να ανεβάζω. Θα ήθελα το περιεχόμενό μου να ικανοποιεί τους αναγνώστες. Επίσης άμα θέλετε μπορείτε να μου ζητήσετε να ανεβάσω ένα άρθρο με συγκεκριμένο θέμα.

Θα χαιρόμουν ιδιαίτερα να κάνω άρθρα βάση τα δικά σας ενδιαφέροντα και προτιμήσεις ώστε να ανέβει το Blog και να μην γίνομαι βαρετή ανεβάζοντας δικές μου και μόνο ιδέες. Και σας παρακαλώ να λέτε αλήθεια σε ότι κι αν γράφετε. Θα το εκτιμούσα και εννοείτε δεν υπάρχουν παρεξηγήσεις. Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων.

About ΑΝΤΩΝΑΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥΛΑ

10 comments on “Οι δικές σας ιδέες

  1. Μου έχετε ζητήσει αρκετοί να κάνω άρθρα και σας υπόσχομαι πως κάποια στιγμή θα κάνω. Προς το παρόν έχω αρκετές δουλειές. Να ενημερώσω πως μπορεί να αργήσω αρκετά, για παράδειγμα μπορεί να κάνω τα άρθρα ακόμα και μετά από τα Χριστούγεννα. Παρόλα αυτά ευχαριστώ για τις ιδέες σας.

  2. Σε ευχαριστώ για το σχόλιό σου. Ναι, σωστά έγραψες το Αριστιάννα. Όσο για το άρθρο που μου ζήτησες, είναι πολύ καλή ιδέα και θα το κάνω όταν βρω χρόνο.

  3. Συμφωνώ με την Αριστιάννα (συγγνώμη αν το έγραψα λάθος).
    Θα μπορούσες να κάνεις ένα άρθρο για γυναίκες που διέπρεψαν σε επαγγέλματα που θεωρούταν ανδροκρατούμενα.

  4. γειά!! ε εννοείται πως 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜(δεν με νοιάζει αν δεν υπάρχει χεχε)
    Μπορείς να ανεβάζεις περισσότερα άρθρα για την ισότητα των ανθρώπων (π.χ Ισότητα φύλων, LGBTQ, και όλους τους άλλους που η κοινωνία θεωρεί διαφορετικούς και τους υποτιμά)

  5. 💜💜💜💜💜 Υπέροχο!!!!
    Μπορείς να κάνεις άρθρο για την προστασία του περιβάλλοντος 🧡🌳
    Μου αρέσει πολύ το blog σου!

  6. Καλησπέρα Πετράκη Ανδριάνα. Χαίρομαι ιδιαίτερα μου σου άρεσε το Blog μου. Θα κάνω το άρθρο που μου ζήτησες ένα από τα επόμενα Σάββατα. Εννοείτε θα πάω και στο δικό σου Blog. Σε ευχαριστώ πολύ που έγραψες!

  7. Καλησπέρα Ζάχου Ευσταθία-Παναγιώτα. Χαίρομαι που σου άρεσε το Blog μου. Θα κάνω την ιδέα σου ένα από τα επόμενα Σάββατα. Ευχαριστώ που έγραψες!

  8. Τι blog σου είναι 💜💜💜💜💜 (ΥΠΕΡΟΧΟ)
    Εγώ θα ήθελα να ανεβάσεις ένα άρθρο με κάποια χάρτινη καλοκαιρινή κατασκευή.
    Ελπίζω να ήμουν χρήσιμη!!!

  9. Εγώ το blog σου το βρίσκω υπέροχο (1.💜💜💜💜💜)!!Θα ήθελα να κάνεις άρθρα για χώρες και για παραλίες!! Επίσης αν θέλεις μπορείς να μου αφήνεις σχόλια στο blog μου:
    https://blogs.e-me.edu.gr/a616256/

Leave a Reply