ΚΑΝΕ ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΕΣ, ΑΛΛΑ ΓΕΜΑΤΕΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΧΑΡΑΣ.

Καλώς ήρθατε σε ένα ακόμη άρθρο μου! ( Αν δεν έχετε διαβάσει τα προηγούμενα μπορείτε φυσικά να τα διαβάσετε! ) Σήμερα, δεν θέλω πάλι να σας μιλήσω για κάτι σοβαρό και δυσάρεστο! Σήμερα λοιπόν, θα σας πω 5 τρόπους για να κάνετε κάποιον να χαμογελάσει! Αν θέλετε σήμερα να αποκτήσετε ένα μικρό αίσθημα χαράς, κάντε τους άλλους να χαμογελάσουν, και σίγουρα θα νιώσετε κι εσείς καλύτερα! Ακολουθήστε τους παρακάτω τρόπους, και κάτι όμορφο και καλό θα βγει από αυτό!

  1.  Όταν κάποιος αισθάνεται άσχημα, μην διστάσετε να τον κάνετε να νιώσει καλύτερα, λέγοντας του τα καλά της κατάστασης ή παίρνοντάς τον μία αγκαλιά!
  2.  Απλά χαμογελάστε! Ακόμη και σε κάποιον άγνωστο που συναντάτε στον δρόμο, ακόμη και αυτό, θα σας χαρίσει θετικά συναισθήματα!
  3. Μοιραστείτε μία καλή συμβουλή! Υπάρχει καμία συμβουλή που σας βοήθησε; Υπάρχει μία συμβουλή η οποία σας έκανε καλύτερο άνθρωπο; Μοιραστείτε την με τους γύρω σας, άφοβα!
  4. Αγκαλιάστε! Οι αγκαλιές, αποδεδειγμένα, μειώνουν το στρες και προσφέρουν θετική διάθεση!
  5. Τέλος, μιλήστε θετικά και αισιόδοξα! Η θετική διάθεση, είναι πολύ μεταδοτική και θα χαρίσει στους συνανθρώπους σας χαρά!

    Ελπίζω να σας βοήθησα! Τα λέμε στην επόμενη ανάρτηση!

 

Leave a Reply