Loading...
Χωρίς κατηγορία

Garden Ideas

 

Εάν έχετε ζεστά καλοκαίρια, οι ασβεστωμένοι τοίχοι και οι ανοιχτόχρωμες πέτρινες προσόψεις λειτουργούν ως αποτελεσματικές επενδύσεις για να αντανακλούν τη θερμότητα του ήλιου και να δημιουργούν μια γαλήνια δομή για έναν κήπο.

Greek-garden-Crete-Eleni-Psyllaki-1-gardenista
Ελιές

Η θεά Αθηνά πήρε μια ολόκληρη πόλη που την πήρε το όνομά της, αφού έβαλε το δόρυ της στη γη και τη μετέτρεψε σε ελιά. Ή έτσι ο μύθος πηγαίνει. Αν είναι αλήθεια, άξιζε την τιμή. Οι ελιές, εκτός από το ότι είναι ένα από τα πιο όμορφα και χαριτωμένα φυτά που μπορείτε να εισαγάγετε σε έναν κήπο, είναι ατελείωτα χρήσιμα. Είναι ανθεκτικά στην ξηρασία. είναι μακράς διαρκείας και το ξύλο τους είναι πολύτιμο για την ομορφιά και την αντοχή του. Και μετά υπάρχει το λάδι.

Οι μη καρποφόρες ποικιλίες (όπως φαίνεται παραπάνω) είναι απόγονοι της Μεσογείου Olea europaea. Χρήσιμα φύλλα σε έναν κήπο, τα γκρι-πράσινα φύλλα και ο φλοιός τους συμπληρώνουν τα περισσότερα άλλα χρώματα. Προειδοποίηση: εάν ζείτε σε κρύο κλίμα, θα πρέπει να μεγαλώσετε το δικό σας σε μια κατσαρόλα και να το φέρετε σε εσωτερικό χώρο για να απολαύσετε μια ηλιόλουστη έκθεση στο νότο κατά τους χειμερινούς μήνες.

8 comments
Leave a Reply