Χριστουγεννιάτικα πράγματα

Γεια σας και πάλι!

Σε αυτό το άρθρο θα σας πω μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε τώρα, μιας και πλησιάζουν τα Χριστούγεννα! Αρχικά, τελειώνει η νηστεία, άρα είναι λίγο δύσκολο να φτιάξετε συνταγές που δεν είναι νηστίσιμες, γι'αυτό θα σας πρότεινα να τις φτιάξετε μετά( τις λίγες δηλαδή μέρες που σας μένουν μέχρι τη νέα χρονιά. Επίσης, θα πούμε και πράγματα για τη νέα χρονιά, αλλά δεν μπορώ να το βάλω στον τίτλο, κολλάει.

Αρχίζουμε:

1Πιστεύω ότι έχεις στολίσει ήδη, άρα δε χρειάζεται να σου το προτείνω. Δεν με πειράζει όμως, το γράφω για να το γράφω (⁠•⁠‿⁠•⁠) χεχε

2Το πρωί της Δευτέρας είναι Χριστούγεννα και η εκκλησία θα ξεκινήσει νωρίς. Καλό είναι να πάμε, γιατί αυτό είναι το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων.

3 Μπορείς να κάνεις ένα χριστουγεννιάτικο τραπέζι με τους συγγενείς σου ή τους φίλους σου.

4 Για την καινούργια χρονιά:

Γράψε κάπου στόχους( κατά προτίμηση στο ημερολόγιό σου. Μπορείς επίσης να κάνεις μιά μικρή ή μεγάλη περιγραφή του 2023 και αν πετύχεις αυτά που ήθελες, σημαντικές στιγμές κ.λπ

5 Φτιάξε ένα χριστουγεννιάτικο playlist ( εγώ χρησιμοποιώ το Weezer που είναι εφαρμογή για μουσική, δεν ξέρω για playlist) Και δεν χρειάζεται να βάλεις τα πιο γνωστά, μπορείς όπως κι εγώ να βάλεις κλασσικά κομμάτια που σου θυμίζουν Χριστούγεννα.

Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος! Bye <3

2 comments

  1. Γεια, καλά Χριστούγεννα! Τα περισσότερα από αυτά τα κάνω. Βέβαια δυστυχώς δεν πήγα εκκλησία γιατί ήμουν άρωστη, ούτε για τα κάλαντα πήγα. Πιστεύω πως θα πάω την πρωτοχρονιά! Όσο για αυτό με τους στόχους μου για το 2024, πολλή ωραία ιδέα, θα το δοκιμάσω. Αν δεν ξαναμιλησουμε μέχρι τότε, καλή πρωτοχτονιά!

    1. Ευχαριστώ για το σχόλιο! Επίσης καλή Πρωτοχρονιά. Και περαστικά, αν είσαι ακόμα άρρωστη.

Leave a Reply