Αν βαριέσαι…

Γεια σας και πάλι!

Στο σημερινό άρθρο θα προσπαθήσω να σας δώσω ιδέες για το τι να κάνετε  όταν βαριέστε! Αρχικά, θα ήθελα να πω ότι η βαρεμάρα είναι κάτι φυσιολογικό(βέβαια δεν είναι το καλύτερο συναίσθημα).

 1. Φτιάξε ένα ''Βάζο βαρεμάρας 

Την ιδέα την πήρα από ένα βάζο το οποίο έφτιαξα ως εργασία στο φροντιστήριό μου. Πρόκειται για ένα βάζο, στο όποιο βάζετε μέσα χαρτάκια που γράφουν διάφορα πράγματα που μπορείτε να κάνετε. Απλά τραβήξτε ένα και κάντε αυτό που σας λέει. ( Αυτό στην εικόνα είναι το δικό μου, δεν έχει παρά πολύ καλή ποιότητα)

2. Τακτοποίησε το δωμάτιο σου

Δεν είναι η καλύτερη ιδέα, γιατί μπορεί να σε κάνει να βαρεθείς περισσότερο, αλλά ένα τακτοποιημένο δωμάτιο σε συγκεντρώνει και μπορεί να σε εμπνεύσει για κάτι. Μετά, μπορείς να το διακοσμήσεις. Μερικές πολύ χρήσιμες ιδέες σε αυτά τα άρθρα του ℍ𝕖𝕝𝕖𝕟'𝕤 𝕓𝕝𝕠𝕘!:  1.  https://blogs.e-me.edu.gr/a566782/2021/06/01/decorate-your-room%f0%9f%8e%80/ και 2.     https://blogs.e-me.edu.gr/a566782/2022/04/20/ideas-for-room-decoration-%f0%9f%92%a1part-1/#more-1430

3. Βάλε μουσική

Η μουσική η οποία θα ταίριαζε στην κατάστασή σου σε κάτι τέτοιες στιγμές είναι αυτή η οποία έχει κάπως έντονο ρυθμό και μπορεί να σε κάνει να χορέψεις. Πήγαινε σε ένα δωμάτιο που είναι μεγάλο, βάλε αν μπορείς αθλητικά παπούτσια για να μη σκοτωθείς και άρχισε! Για να τον κάνεις πιο ενδιαφέρον, μπορείς να βρεις τα βήματα κάποιου τοπικού χορού. Έτσι, κάνεις και γυμναστική.

4. Φτιάξε μια αφίσα

Μερικές ιδέες

5. Ζωγραφική σε πέτρες 

Καλύτερα να τις ζωγραφίσετε με μπογιές γιατί δεν ξεβάφουν εύκολα. Πιστεύω πως θα σου δώσουν έμπνευση και δημιουργικότητα.

 

6.Γράψε μια δική σου ιστορία

Θα ενισχύσει τη φαντασία σου!

 

7.Φτιάξε μια εύκολη συνταγή 

Υπάρχουν πολλές ιδέες στο διαδίκτυο για εύκολες συνταγές. Μπορείς επίσης να συμβουλευτείς κάποιο οικογενειακό βιβλίο.

8. Βάλε μια πρόκληση στον εαυτό σου

Παραδείγματος χάριν: Γράψε ένα ολοκληρωμένο μουσικό κομμάτι, δοκίμασε μια νέα άσκηση, φτιάξε μια μυστική γλώσσα, δίπλωσε προσεκτικά όσο πιο γρήγορα μπορείς τα ρούχα....

9.Φτιάξε μία ταινία μικρού μήκους

Θέματα που μπορείς να βάλεις: Χαμένοι εξερευνητές, ένα μυστικό δωμάτιο, μια τηλεόραση- πύλη του χρόνου, ταξίδι στο ίντερνετ, το ιπτάμενο φωτιστικό

10.Δες μια παλιά ελληνικά ταινία

Πίστεψέ με, αξίζει πολλά. Σου προτείνω να δεις κωμωδία.

 

Συμβουλή από εμένα

Όταν βαριέσαι το χειρότερο είναι να κάθεσαι για πολύ στην οθόνη, βλέποντας ουσιαστικά ανούσια πράγματα. Μετά, θα βαρεθείς πάλι. Αν βέβαια έχεις blog, πιστεύω ότι μπορείς να περνάς παραπάνω ώρα, γιατί τα άρθρα είναι κάτι δημιουργικό και χρειάζεται χρόνο.

Ελπίζω να έδωσα ιδέες... Θα τα ξαναπούμε!

 

3 comments

  1. Αυτές οι ιδέες είναι πραγματικά πολύ χρήσιμες ιδέες και σίγουρα θα τις δοκιμάσω! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥΥΥΥ!<3

    1. Χαίρομαι που σου άρεσαν και που κάποιον βοήθησα.

  2. Τέλειες ιδέες!

Leave a Reply