Ο μακρύς δρόμος προς τη νίκη

Οι άνθρωποι λειτουργούν με μία λογική η οποία βασίζεται στην επιδίωξη στόχων. Οι στόχοι καθορίζουν τις πεποιθήσεις και διαμορφώνουν τη λήψη αποφάσεων, καθώς και τη συμπεριφορά στα διάφορα πεδία επίτευξης. Τα άτομα δίνουν νόημα στη συμπεριφορά επίτευξης μέσα από τους στόχους, που υιοθετούν και οι στόχοι αυτοί αντανακλούν το σκοπό της προσπάθειάς τους, καθορίζουν τα πιστεύω, τις στρατηγικές, την εμπλοκή, και τις αντιδράσεις για την επίτευξη των στόχων (Θεοδωράκης, Ι., Ζουρμπάνος, Ν., & Χατζηγεωργιάδης, Α. (2015).

1. Για να επισκεφτείς τον εικονικό τοίχο και να διαβάσεις την ιστορία του αθλητή, σκάναρε με εφαρμογή  από την κινητή συσκευή σου το ακόλουθο QR Code (στα δεξιά) ή πάτα στην παρακάτω φωτογραφία.

2. Απάντησε στις παρακάτω ερωτήσεις και αντάλλαξε απόψεις:

  • Τι συνέβη στην ιστορία που διάβασες;
  • Ποιο είναι το μήνυμα της ιστορίας;
  • Πώς εκτιμάς τη στάση του αθλητή παρά τις αντίξοες καταστάσεις;
  • Ποια είναι η Ολυμπιακή Αξία, που πρεσβεύει αυτό το γεγονός και ποια είναι η αξία της εφαρμογής της στην κοινωνία; Τι παράδειγμα εφαρμογής στη σύγχρονη κοινωνία θα μπορούσες να αναφέρεις;

3. Εξέφρασε την άποψή σου ή κάποια σχετική προσωπική εμπειρία, που έχεις βιώσει, γράφοντας στον εικονικό τοίχο (στο πεδίο "Title", γράψε το όνομά σου).


4. Αξιολόγηση μαθήματος

Πάτα στην παρακάτω εικόνα για να εμφανιστεί η φόρμα αξιολόγησης του μαθήματος και εξέφρασε την άποψή σου:

Leave a Reply